Şilan Makal kimdir?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yeni Gelin'de Dilan karakterine hayat veren Şilan Makal gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Arif Hür ile bir röportaj gerçekleştiren Makal, "Aşkta dostluk çok önemli. Güven, sadakat ve tutku olmazsa, aşk yarım kalır. Günümüz insanı aşktan ziyade telefonlara saplandı. Gerçek aşk maalesef çok az yaşanıyor. Sürekli sosyal medyada olur, sevdiğinle orada yazışırsan yüz yüze geldiğinde konuşacak bir şeyin kalmaz. Sosyal medya aşkı köreltiyor, insanoğlu emojilerle aşkı tüketiyor. Diyalog her zaman kazandırır" dedi. Peki, Şilan Makal kimdir ve nereli? Hangi dizide oynuyor? Detaylar haberimizde...

Milyonlar, Şilan Makal’ı SHOW TV’de ekrana gelen ‘Yeni Gelin’ dizisinde canlandırdığı Dilan Duman karakteriyle tanıdı. İlk oyunculuk deneyimini yaşayan Makal, kısa sürede yerli hayranlar kadar Arap hayranlar da edindi. Hem ekrandaki duruşu hem de güzelliğiyle her geçen gün adından biraz daha söz ettiriyor. Peki, Şilan Makal kimdir ve nereli? Hangi dizide oynuyor? Detaylar haberimizde...

Ailan_makal_kimdir

NURİ BİLGE CEYLAN İLE ÇALIŞMAK İSTİYOR

İlk oyunculuk deneyimini yaşayan Makal, kısa sürede yerli hayranlar kadar Arap hayranlar da edindi. Hem ekrandaki duruşu hem de güzelliğiyle her geçen gün adından biraz daha söz ettiren Makal, "Sinema için kendinizi hazır hissediyor musunuz?" sorusuna "Evet. Kendimi gösterebileceğim bir dramda oynamak isterim. En büyük hayalim de Nuri Bilge Ceylan veya Çağan Irmak'la çalışabilmek" yanıtını verdi.

Ailan

EVLENME TEKLİFLERİ ALIYOR

Röportajda çok sayıda evlilik teklifi aldığını da belirten güzel oyuncu, "İnsanlar herhalde okumayacağımı zannediyor; ama her türlü mesajı okuyorum. Bu mesajlar yüzümü güldürüyor. İnsanların sempatisini kazanmak güzel bir his. Son 1 yılda 100'ü aşkın evlenme teklifi aldım" şeklinde konuştu.

Şilan Makal'ın açıklamalarından satırbaşları:

Dizide yer alan karakterlerin hepsi insanların günlük yaşantılarında karşılarına çıkan karakterler kadar gerçek. Absürd komedide güzel bir dil yakaladık. Seyircilerin bize teveccüh etmeleri ekrandaki komediye olan açlığın en büyük göstergelerinden biridir. Ekrana baktığımızda komedi türünde dizi neredeyse hiç yok. İnsanların fazlasıyla gülmeye ve neşelenmeye ihtiyacı var. İçerisinde dram ve kasvet barındıran işlerden çok sıkıldılar. ‘Yeni Gelin’ iyi bir alternatif oldu. Reytinglerde birinci olmamız hiç de rehavet yaratmıyor.

Bu sete okul gözüyle bakıyorum. Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Renan Bilek ve pek çok usta oyuncuyla aynı setteyim. Benim için okul gibi. Set bittikten sonra herkes otellerine gidiyor ve yine birlikte kahvaltı yapıyor. En başta beni set ortamı gerilimlidir diye korkutmuşlardı. Hiç de öyle değilmiş! Adana’ya gelince, İstanbul’dan hiçbir farkı yok. Tek kötü yanı sıcağı! Bir ara güneşe ateş etmeyi bile düşündüm.

Tenise gidiyorum, dans eğitimi alıyorum. Son dönemde yağlıboya tablolar yapmaya başladım. Tuvale insan, hayvan ve manzara resimleri çiziyorum. Sanatın iyileştirici gücüne inananlardanım. Set olmadığı zamanlarda yağlıboya yapmak bana terapi gibi geliyor, stres atıyorum.

makal

ŞİLAN MAKAL KİMDİR?

Şilan Makal, 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamlamıştır.

Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter’in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştır.

Oyuncu olmak isteyen Şilan Makal bunun üzerine Tuğçe Yıldırım’dan Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi almıştır.

Show Tv’de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Dilan karakterini canlandırmaktadır.

Şilan Makal kimdir? ile ilgili etiketler Şilan Makal yeni gelin kimdir hangi dizide oynuyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.