Silahlı ve driftçi magandalar yakalandı!

Antalya'da düğün sonrası araçlarıyla drift atan bir grup, tabanca ve pompalı tüfekle havaya ateş etmişti. 3 maganda polisler tarafından yakalandı. Genel ve trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokan kişilere para cezası uygulandı.

Antalya'da dün gece saatlerinde Aksu ilçesinde Şehit Mustafa Göktürk Caddesi üzerinde çekilen driftli silahlı görüntüler şoke etti.

Silahlı ve driftçi magandalar yakalandı!

Akşam saatlerinde bir düğünün ardından konvoy yapan bazı araç sürücüleri, mahalle aralarında drift attı. Apartmanların arasında dolaşan grup, araçlardan tabancayla, bazıları da otomobillerden inip havaya pompalı tüfekle defalarca ateş etti.

Silahlı ve driftçi magandalar yakalandı! - Resim : 2

O anlar cep telefonuyla kaydedilirken, sosyal medyada yayıldı. Görüntülerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri şüpheli şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Silahlı ve driftçi magandalar yakalandı! - Resim : 3

GÖRÜNTÜLERİN YAYILMASINDAN SONRA YAKALANDILAR

Görüntülerdeki elinde pompalı tüfek ile havaya ateş eden K.A. otomobil içerisinden havaya doğru ateş eden A.T. lüks araç ile drift yapan İ.Ç. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. K.A., A.T. ve drift yapan İ.Ç. olayda kullandıkları silahlar ile birlikte yakalanarak haklarında, Genel Güvenliğin ve Trafik Güvenliğinin Kasten Tehlikeye Sokulması suçlarından adli işlem başlatıldı. İ.Ç’ye ayrıca drift yapmaktan toplamda 6 bin 700 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.

İHA

Silahlı ve driftçi magandalar yakalandı! ile ilgili etiketler Antalya Drift maganda pompalı tüfek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.