Silahlı çatışmada 2 mucize kurtuluş!

Fatih Kocamustafapaşa'da bulunan bir tekel bayiinde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Bu sırada çatışmanın yakınında bulunan Sılam adlı kafede oturan hukuk danışmanı Aydın Yalkut, başının sağ tarafından, Mehmet Seven ise sağ kasığından yaralandı. Yaralılardan Yalkut'un, silahlı çatışmada kendini son anda yere atarak, mucize eseri kurtulduğu ortaya çıktı. Polisin 47 boş kovanın toplandığı olaydan sonra kaçan 4 kişiyi aradığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Fatih'in Kocamustafapaşa semtinde geçtiğimiz hafta silahlı çatışma çıktı.

SÖZLÜ TARTIŞMA  SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ!

Bir kişinin başından, bir kişinin de kasığından yaralandığı olay, Silivrikapı Mahallesi Çevre Tiyatrosu'nun arkasında meydana geldi. SüperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, her gün yüzlerce insanın oturduğu kafelerin ve düğün salonunun olduğu yere yakın bir tekel bayiine gelen kişiler, dükkanda bulunan şahıslarla sözlü tartışmaya girdi. İki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan sözlü tartışmanın büyümesiyle beraber, taraflar birbirine silahla ateş etti. Açılan ateş sonucu Sılam adlı kafede oturan 2 kişi yaralandı.Silahlı çatışmanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

POLİS VE BEKÇİLER OLAYA MÜDAHALE  ETTİ!

Meydana gelen olay sonrası silahlı çatışmanın yaşandığı yere gelen polis ekipleri ve bekçilerinin, kaçan silahlı şahısları yakalamak için havaya ateş ettikleri ifade edildi. Bu arada çatışmanın ardından kurşunla yaralananlara ilk müdahale, kafede oturan ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı.Yaralılar daha sonra yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Polis emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, etrafa saçılan mermi kovanlarını ve bazı delilleri toplayıp incelemek üzere Emniyet'e götürdü. Elde edilen bilgilere göre olay yeri inceleme ekipleri 47 adet boş kovan topladı. Kovanların incelenerek kimlerin silahından çıktığının belirleneceği ifade edildi.

İKİ KİŞİ MUCİZE ESERİ KURTULDULAR!

İki grubun karşılıklı silah sıktığı çatışmada kafede oturan hukuk danışmanı Aydın Yalkut, başının sağ tarafından kafe ortaklarından Mehmet Seven ise sağ kasığından yaralandı. SüperHaber'in ulaştığı güvenlik kamerası görüntülerine göre yaralılardan Aydın Yalkut'un, sözlü tartışmayı duyarak kavganın olduğu yere baktığı ve silahlı çatışmada kendini son anda yere atarak, mucize eseri kurtulduğu ortaya çıktı. Diğer yaralı Mehmet Seven'in de kasığına giren kurşunun 2 cm aşağıya gelmesi halinde, toplar damarını parçalayacağı ve olay yerinde kan kaybı sonucu yaşamını yitirileceği vurgulandı.

BAŞINDAN YARALANAN AYDIN YALKUT SÜPERHABER'E OLAY ANINI ANLATTI! 

Kocamustafapaşa'da meydana gelen silahlı çatışmada başından vurulan hukuk danışmanı Aydın Yalkut, hastaneden çıktıktan sonra SüperHaber'e konuştu.

"Film gibi bir olay yaşadık. Verilmiş sadakamız varmış." diyerek olayı şu ifadelerle anlattı:

“Her zaman gittiğimiz ve oturduğumuz Sılam adlı kafede, arkadaşlarım ile futbol karşılaşması izledik. Maç ile ilgili sohbet ediyorduk. Oturduğumuz kafenin arkasında bulunan tekel bayiinden tartışma sesleri gelmeye başladı. Ben arkama dönüp baktığımda 4-5 kişinin birbirleriyle kavga ettiklerini gördüm. Biz tekrar aramızda sohbet ediyorduk. Aradan 5-6 dakika geçti 3 el silah sesi duyuldu. Biz sesler uzaktan geldiği için panik yapmadık. Ancak yaklaşık bir dakika sonra dördüncü bir silah sesi çok yakınımızdan duyulunca ben de arkadaşlarıma, ‘yere yatın’ diye bağırdım.

"KENDİMİ YERE ATARKEN BAŞIMDAN VURULDUM!"

Bu sıra da ben de kendimi önümdeki masanın altına atmak için hamlemi yaptığımda, kafamda bir şey patladı. Ben hemen vurulduğumu hissettim. Yere dizlerinin üzerine eğilmiştim. Bize gelen mermiler devam ediyordu. Bu sırada başımdan kanlar akmaya başladı. Ben elimi başımın sağ tarafına götürdüm. Sağ elimle yaranın olduğu yeri kontrol ederek merminin çekirdeği başıma saplanmış mı diye kontrol ettim. Çok şükür çekirdeğin saplanmamış olduğunu anlayınca kendi kendime bir yandan tampon yapmaya diğer yandan da ‘ambulans çağırın’ diye etrafıma bağırmaya başladım. Ancak çevremde hiç kimse yoktu. Çünkü herkes kafenin içine kaçmıştı. Aradan bir veya iki dakika geçtikten sonra kafede oturanlardan bir kardeşimiz geldi ve bana, ’abi durumun nasıl?’ diye sordu. Ben de bunun üzerine, ‘bilincim açık ambulans çağırın’ dedim.

"SABİT DURSAYDIM BOYNUMDAN YA DA ŞAKAĞIMDAN VURULABİLİRDİM"

Bu sırada kafede oturan bir komiser arkadaşımızın da, birbirleri ile çatışan gruba müdahale etmeye çalıştığını gördüm. Bu müdahalenin ardından silah sesleri kesilince birbirlerine ateş eden kişilerin kaçtığını anladım. Bu sırada yine kafede oturan sağlıkçı bir arkadaşın da başka bir arkadaşının tişörtünü alarak bana beraber tampon yapmaya başladılar. Başımda ki kanama durmaya başlamıştı ambulans geldi ve Cerrahpaşa Hastanesi'ne götürüldüm. Hastanede tomografi ve diğer tetkiklerin ardından, kafamın sağ üst tarafında saçlı bölgeye kurşun sonucu yarılan yere beş tane pens atarak bir gün müşahade altında tutarak ertesi gün taburcu ettiler. Doktorlar benim bu şekilde kurtulmamın mucize olduğunu söylediler. Verilmiş sadakamız ve yiyecek ekmeğimiz varmış. Adli süreci bekliyorum.”

Silahlı çatışmada 2 mucize kurtuluş!

KAFE ORTAĞI MEHMET SEVEN'DE KASIĞINDAN YARALANDI!

Kocamustafapaşa'da meydana gelen silahlı çatışmada, sağ baldırından yaralanan kafe sahibi Mehmet Seven de meydana gelen olay hakkın da, "Ben silah seslerini duyunca, kafenin yan tarafta bulunan kapısını kapatmaya çalışıyordum. O sırada sağ kasığıma gelen bir kurşunla yaralanmışım. Çok kan kaybettim. Ambulansı bekleyemeden hastaneye gittik. Mermi toplardamarın hemen üzerinden girmiş. Merminin çıkarılması için günlerce hastane hastane dolaştım ve çok acı çektim." dedi. Öte yandan İstanbul polisinin silahlı çatışmada eşkalleri belirlenen ve olaydan sonra kaçan 4 kişiyi aradığı öğrenildi.

Silahlı çatışmada 2 mucize kurtuluş! ile ilgili etiketler İstanbul Çatışma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.