Silahını çekti, defalarca tetiğe bastı

İzmir'de iki kişinin alacak verecek kavgası kanlı bitti. Silahını çeken adam tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı. Saldırganın defalarca ateş ettiği o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi. Kurşunların hedefi olarak ağır yaralanan adam hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay Küçük Park adıyla bilinen Kazım Dirik Mahallesi 161 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen Ç.M. (32) ve A.Ş.B karşı, karşıya geldi.

Bu sırada Ç.M., silahını çıkararak A.Ş.B’ye 6 el ateş etti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden A.Ş.B., yaralı halde kaçmaya çalışırken bir marketin önünde yere yığıldı. Bu sırada saldırgan Ç.M ise olay yerinden kaçmaya çalıştı. Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi.

Silahını çekti, defalarca tetiğe bastı

İhbar üzerine olay yerine gelen Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlı Ç.M.’yi suç aletiyle beraber yakaladı. Yaralı A.Ş.B. ise olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı A.Ş.B'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Silahını çekti, defalarca tetiğe bastı ile ilgili etiketler İzmir Güvenlik Kamerası silahlı saldırı saldırı anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.