Silah zoruyla kaçırılan kadının ifadesi ortaya çıktı: Tutuklanan şüpheli "Yakında evleneceğiz" dedi

Adana'da silah zoruyla kaçırılan H.İ. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve sonrasında tutuklanan Enes A.'dan şikayetçi olmadı. Enes A. ifadesinde genç kadın ile sevgili olduklarını ve yakında evleneceklerini söyledi. Enes A. konuşmak için okula gittiğini ve silahı göstermesine rağmen ateş etmediğini iddia etti.

Adana'da bir ilkokulda güvenlik görevlisi olarak çalışan H.İ.'yi hava ateş açıp kaçırdıktan sonra, ertesi gün serbest bırakan Enes A., genç kadının şikayetçi olmamasına rağmen tutuklandı. Enes A., kaçırdığı genç kadınla sevgili olduklarını, yakında evleneceklerini iddia etti.

14 Mart'ta merkez Yüreğir ilçesinin Yavuzlar Mahallesi'nde iddiaya göre Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan H.İ. mesaideyken yanına gelen Enes A. genç kızla konuşmak istedi. H.İ.'nin bu isteği geri çevirmesi üzerine öfkelenen Enes A., genç kızı zorla otomobile bindirmeye çalıştı.

Silah zoruyla kaçırılan kadının ifadesi ortaya çıktı: Tutuklanan şüpheli "Yakında evleneceğiz" dedi

HAVAYA ATEŞ AÇIP ARABAYA BİNDİRDİ

H.İ. direnince Enes A., üzerindeki tabancayı çıkarıp havaya 2 el ateş açtı. Enes A. daha sonra H.İ.'yi otomobile bindirip bölgeden uzaklaştı. Polis ekipleri, ihbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatırken, Enes A. ertesi gün H.İ.'yi serbest bıraktı. Polis, kaçan Enes A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

"SEVGİLİYİZ, YAKINDA EVLENECEĞİZ"

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede Enes A. ve ona yardım ettiği tespit edilen H.C.S.'yi yakaladı. Enes A'nın, H.İ. ile 9 yıldır sevgili olduklarını belirterek, "Konuşmak için okula gittim. Tabancaya gösterdim ama ateş etmedim. Biz yakında evleneceğiz" dediği öğrenildi.

Silah zoruyla kaçırılan kadının ifadesi ortaya çıktı: Tutuklanan şüpheli "Yakında evleneceğiz" dedi - Resim : 2

Olay günü otomobili kullanan H.C.S. ise, "Enes A. arkadaşım olur. Olay günü yanıma geldi. 'Alkollüyüm. Bir yere gitmem gerek. Arabayı sen sürer misin?' dedi. Ben de istediği yere götürdüm. Okula gelince yanımdan ayrıldı kısa süre sonra H.İ. ile döndü" diye ifade verdiği ortaya çıktı.

GENÇ KIZ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Genç kızın şikayetçi olmadığı Enes A. ve H.C.S. adliyeye sevk edildi. Enes A. bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Allah doğrunun yanındadır" dedi. Enes A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken H.C.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Silah zoruyla kaçırılan kadının ifadesi ortaya çıktı: Tutuklanan şüpheli "Yakında evleneceğiz" dedi ile ilgili etiketler Adana silah ifade Sevgili kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.