"Silah oyuncak değildir" dedi, ateş etmeye başladı!

Oyuncu Yasemin Kay Allen, rol alacağı ABD-İngiltere ortak yapımı HBO dizisi için silah eğitimi almaya başladı.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Yasemin Kay Allen, geride bıraktığımız yıl Amerika’ya yerleşmişti. Burada bulunduğu süre içerisinde dizi ve film görüşmelerini sürdüren ve kariyeriyle ilgili önemli adımlar atan 28 yaşındaki oyuncu, 53 ülkede yayınlanan ABD-İngiltere ortak yapımı HBO dizisi Strike Back’in kadrosuna girdi.

ÖZEL EĞİTMEN TUTTU

Kadrosunda bulunduğu dizide Rus ajanı Katrina Zarkova karakterine hayat verecek olan Allen bu proje için silah eğitimi almaya başladı. Ekim ayına kadar sürecek çekimler için Rusça dersi alan Allen, bir yandan da özel eğitmenlerden silah dersi aldı.

"Silah oyuncak değildir" dedi, ateş etmeye başladı!

"SİLAH OYUNCAK DEĞİLDİR"

Allen bu eğitimler sırasında çekilmiş videoyu da hesabından paylaştı. Yasemin Kay Allen’in atış yaparken son derece profesyonel davrandığı görüldü. Allen paylaştığı videosuna şu notu düştü: “Bazı temel çalışmalar… Önce güvenlik! Bütün çekim ve eğitimlerimiz profesyonel gözlem altında ve tamamen güvenli alanlarda yapılıyor. Silah oyuncak değildir. Gözüme ter kaçtı.”

"Silah oyuncak değildir" dedi, ateş etmeye başladı! ile ilgili etiketler yasemin kay allen silah eğitimi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.