Sıla ve Hazer Amani boşandı!

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Sıla ve MasterChef programıyla adını duyuran şef Hazer Amani, 15 dakika süren dava sonucunda boşandı. İlk başta evliliklerindeki sorunlar nedeniyle Sıla'nın evi terk ettiği iddia edilse de, ünlü çiftten gerçek boşanma sebepleri hakkında hayranlarını tatmin eden bir açıklama henüz gelmedi.

Ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani'nin bir yıl süren evliliği 15 dakika süren boşanma davasıyle bitti. Ünlü çift geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları, "Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir" açıklamasıyla boşanacaklarını duyurmuştu. 

Sıla sabahın erken saatlerinde avukatı Mehtap Kaya ile adliyeye gelirken, Hazer Amani ise Avukatı Süsen Gödekmerdan ile davaya 5 dakika kala adliyeye giriş yaptı. Saat 10.00'da başlayan boşanma davası ise 10.15'te bitti. Ünlü çiftin boşanması sadece 15 dakika sürdü.

Sıla ve Hazer Amani boşandı!

Davanın ardından adliye çıkışında, muhabirlerin soruları karşısında sessizliğini korumayı tercih eden Sıla, "Teşekkürler" demekle yetindi. Amani ise, "Söyleyecek bir şey yok" diyerek mahkemeden ayrıldı.

Diğer taraftan Sıla, yakın dostlarıyla mahkemeden ayrılırken, Hazer Amani'nin ise tek başına olduğu görüldü.

"SILAYI UNUTAMAYACAK"

Geçtiğimiz aylarda boşanma kararlarını açıklayan çiftin bir hayranı, Sıla ve Amani'nin fotoğrafını paylaşarak, "Ben paylaştığım fotoğraf ve videoları silmeyeceğim... Hatıralar çok güzel... Sizi çok seviyorum canlarım" notunu düşmüştü. 

Bu paylaşımı gören Amani ise, kayıtsız kalamayarak söz konusu paylaşımı kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamıştı. Amani'nin bu paylaşımı üzerine sosyal medya kullanıcıları ise, "Sıla'yı unutamayacak" şeklinde yorumlar yapmıştı.

KESİN SEBEBİ BİLİNMİYOR

Boşanma haberlerinin ardından Sıla ve Hazer Amani hakkında en çok merak edilen detaylardan biri de, ünlü çiftin boşanma sebebi. İlk başta evliliklerinde sorun olduğu gerekçesiyle Sıla'nın evi terk ettiği iddia edilse de, ikiliden gerçek boşanma sebepleri hakkında hayranlarını tatmin eden bir açıklama henüz gelmedi. 

Sıla ve Hazer Amani boşandı! ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Hazer Amani evlilik boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.