Sıla ve Ahmet Kural o tarihte yeniden ayrılabilir!

Oyuncu Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla'nın ayrılığı 10 ay sürdü. Geçtiğimiz günlerde barışma haberiyle magazin gündemine gelen çiftin ilişkisini SuperHaber yazarı Mine ayman yorumladı.

Ünlüler dünyasının en yakıştırılan çifti olarak gösterilen ve ani ayrılık kararıyla herkesi şaşırtan Ahmet Kural ve Sıla barıştı. 

Ünlü çiftin barışmasını Venüs Retrosu'na göre yorumlayan SuperHaber yazarı Mine Ayman, Sıla ve Ahmet Kural'ın sorunlarını yakın dönemde çözmezse kasım ayı sonu ya da aralık ayı başında yeniden ayrılabileceğini söyledi. 

Ayman, çift ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Venüs Retrosu var ve bu dönemde eski sevgililer geri dönebilir. daha başka isimler de geri dönebilir.

GERİYE DÖNMEYE ÇALIŞAN AHMET KURAL

Sıla ikizler burcu Ahmet Kural ise akrep burcu. Kural'ın burcunun akrep olması geri dönmeye çalışanın Ahmet olduğunu gösteriyor. çünkü Venüs Retrosu akrep burcunda olduğu için eski sevgiliye özlem duyuluyor.

Ben çok güvenilir bir dönemde barıştıklarını düşünmüyorum. Kalıcı bir barışma olduğunu düşünmüyorum. Venüs Retrosu bittiğinde ilişkideki eski sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Sorunlarını bu dönemde çözemezlerse kasım sonu ya da aralık gibi ilişkilerinin tekrar bitebileceğini düşünüyorum."

Sıla ve Ahmet Kural o tarihte yeniden ayrılabilir! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.