Sıla ile İlker Kaleli aşk mı yaşıyor?

Yılın aşk iddiası bomba gibi patladı. Çalkantılı aşk hayatı ile tanınan Sıla’nın İlker Kaleli ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, Sıla ile İlker Kaleli aşk yaşıyor mu?

Magazin gündemi bomba gibi bir aşk haberi ile sarsıldı. Özel hayatı ile sık sık gündemde olan Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Sıla’nın oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

2020 yılının Ocak ayında Hazer Amani ile nikah masasına oturan ancak bu evliliği sadece 11 ay süren Sıla, 15 dakika süren dava sonrasında eşinden tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Bodrum’a taşınan ve pandemi sürecinde orada bulunan Sıla ile oyuncu İlker Kaleli hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Sıla ile İlker Kaleli aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz aylar içerisinde kısa süre oyuncu Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan İlker Kaleli’nin şarkıcı Sıla’ya gönlünü kaptırdığı ve ikilinin Bodrum’da gözlerden uzak aşk yaşadıkları ifade edildi. Yaklaşık 1 aydır devam eden ilişkide çiftin mutlu oldukları dile getirildi.

Şarkıcı Sıla bir dönem oyuncu Ahmet Kural ile de aşk yaşamış ancak ikili arasında çıktığı iddia edilen kavga mahkeme salonlarına kadar taşınmıştı. Dillere destan aşkta Sıla'nın, Ahmet Kural'ın kendisini dövdüğünü iddia etmişti.

Sıla ile İlker Kaleli aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler İlker Kaleli Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.