Sıla hamile mi? Bebeği öldü mü?

Sıla hamile mi? Yakın zamanda Hazer Amani ile hayatını birleştiren şarkıcı Sıla'nın hamile olduğu ve bebeğini düşürdüğü iddiası sosyal medyanın gündemine düşüyor. Ünlü şarkıcının konserini iptal etmesinin sebebinin bu gerekçe olduğu iddia ediliyor. Hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Sıla hamile mi? Bebeği öldü mü? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sıla hamile mi? Ünlü şarkıcının konserini iptal etmesinin sebebinin bu gerekçe olduğu iddia ediliyor. Hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Yakın zamanda Hazer Amani ile hayatını birleştiren şarkıcı Sıla'nın hamile olduğu ve bebeğini düşürdüğü iddiası sosyal medyanın gündemine düşüyor. İşte Sıla hamile mi? Bebeği öldü mü? Merak edilen detaylar haberimizde...

ŞARKICI SILA HAMİLE Mİ?

İki hafta sonra sevgilisi Hazer Amani ile nikah masasına oturacak şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun, 1,5 aylık hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bir senedir aşk yaşayan Sıla ve Hazer Amani, tanışmalarının birinci yıl dönümü olan 13 Ocak tarihinde nikah masasına oturacak.

Apar topar evlilik kararı veren çiftle ilgili ' 2. Sayfa'da ortaya atılan iddia ise herkesi şaşırttı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında ortaya atılan iddiaya göre; 2020 yılının ocak ayında nikah masasına oturmaya hazırlandıkları söylenen çiftin böylesine acele etmesinin altında hamilelik yatıyor.

Söylenenlere göre; şarkıcı Sıla 1,5 aylık hamile ve bu yüzden de ikili, Sıla’nın karnı daha da belirginleşmeden nikah masasına oturacaklar.

İddiaların gerçekliği hakkında yapılacak açıklamalar bekleniyor.

Sıla hamile mi? Bebeği öldü mü? ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Hazer Amani Hamile Bebek Konser şef
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.