"Mahkemede konuşulanları basın önünde büktü!"

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin ilk duruşma bugün görüldü. Sıla, Ahmet Kural ve tanıkların ifadelerinden sonra duruşma 22 Nisan'a ertelendi. Sıla ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 Sıla Gençoğlu, 29 Ekim 2018'de o dönem sevgilisi olan Ahmet Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek savcılığa şikayetçi olmuştu. Sanatçı Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşanan tartışmaya ilişkin İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması bugün gerçekleşti. Dava 22 Nisan saat 9:30'a ertelendi.

Görülen dava sonrası adliye çıkışı kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Ahmet Kural'ın aksine Sıla Gençoğlu, adliye salonunu otoparktan ayrılarak terk etti. Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan ikiliden Sıla, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Kural ve avukatının basın mensuplarının önünde yalan söylediğini ima etti.

 "SANIK VE AVUKATI MAHKEMEDE KONUŞULAN DOĞRULARI BASIN ÖNÜNDE BÜKTÜ"

Duruşma sonrası Twitter hesabından açıklama yapan Sıla Gençoğlu, "Adalete duyduğum güvenin arttığı bir sabahtı. Salt kendim değil, tüm şiddet gören kadınların adına arkasında durduğum davama gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Ancak sanık ve avukatlarının mahkemede konuşulan doğruları basın önünde bükmesini de yadırgadığımı belirtmeliyim.Yine! Yargının vereceği kararı saygıyla bekliyorum." dedi.

"Mahkemede konuşulanları basın önünde büktü!" ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Ahmet Kural
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.