Sıla gelinlik giydi, takipçileri çıldırdı...

Sıla, sosyal medya hesabından gelinlikli fotoğraf paylaştı, takipçileri "Ne olur 1 Nisan şakası olsun" diye dua etti. Hatta kimi de intihar bile edebileceğini söyledi.

Sıla, sosyal medya hesabından boomerang yöntemiyle çektiği bir paylaşım yaptı. Gelinlikle fotoğrafını paylaşan ünlü isim fotoğrafa “Az biraz evlenmeyelim mi” notunu düştü.

sdadsa
Ünlü sanatçının gelinliğii ne için giydiği bilinmese de fotoğrafa gelen yorumlar güldürdü. Sıla’nın takipçileri “Böyle 1 nisan olmaz”, “Bütün erkeklerin ölüm günü bügün”, “Yemin ederim intihar ederiz sebebimiz olursun sıla” gibi yorumlar yaptı.

SILA GENÇOĞLU KİMDİR?

1980 yılında Denizli dünyaya gelmiştir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'de almıştır. Sahne çalışmalarına ilk olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi üzerine çalışmıştır.

Sıla’nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan “SILA” nın oluşumuna zemin hazırladı. Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve “Sıla” dizisinin şarkısı olan ortak besteleri “Sıla / Töre” sayesinde tanışmıştır. Sıla’nın hemen ardından ‘Yaban Gülü’ dizisinin jenerik müziğini yapmıştır.

Sıla gelinlik giydi, takipçileri çıldırdı... ile ilgili etiketler Sıla gelinlik 1 nisan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.