Sıla Ahmet Kural'ı aldattı mı? Aşk yaşadığı söylenen Okan Can Yantır kimdir?

Son günlerde oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan hem ruhsal hem de fiziksel olarak şiddet gördüğünü iddia ederek şikayette bulunmasıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun Kural ile ilişkisini daha önce Yantır nedeniyle bitirdiği öne sürüldü. Ahmet Kural'ın savcılığa verdiği ifadesi bugün ortaya çıktı. İfadede ünlü oyuncu geçmişte Sıla ile ayrılığının nedeninin Okan Can Yantır olduğunu söyledi. Peki Sıla Ahmet Kural'ı aldattı mı? Aşk yaşadığı söylenen Okan Can Yantır kimdir? İşte detaylar!

Güzelliğiyle olduğu kadar şarkılarıyla da hayranlarını etkileyen Sıla Gençoğlu günlerdir kötü haberlerle gündeme geliyor. Oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla savcılığa şikayette bulunarak sevgilisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Sıla dilekçesinde şiddet gördüğünü açıkça belirtmiş ve vücudundaki morluklaırn fotoğraflarını dava dilekçesine eklemişti. Bugün Ahmet Kural'ın da ifadesi ortaya çıktı. Kural ifadesinde daha önce dokuz aylık birlikteliklerini Okan Can Yantır nedeniyle bitirdiğini söyledi. Peki Sıla Ahmet Kural'ı aldattı mı? Aşk yaşadığı söylenen Okan Can Yantır kimdir? Kaç yaşındadır?

Sıla Ahmet Kural'ı aldattı mı? Aşk yaşadığı söylenen Okan Can Yantır kimdir?

Şarkıcı Sıla'nın "Bana şiddet uyguladı, ölümle tehdit etti" diyerek şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural'ın, savcıya verdiği ifadenin detayları ortaya çıktı. Kural, Sıla ile Okan Can Yantır arasındaki ilişkiden dolayı kavganın çıktığını söyledi.

Sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun şikâyeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural pazartesi günü, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek 'şüpheli' sıfatıyla savcıya ifade vermişti. Ahmet Kural'ın savcılık ifadesi de ortaya çıktı. Daha önce dokuz aylık birlikteliklerini Okan Can Yantır nedeniyle bitirdiğini söyleyen Ahmet Kural, daha sonra Sıla'nın barışmak istediğini ve bunun üzerine kendisini affettiğini anlattı.

KAVGANIN NEDENİ: OKAN CAN YANTIR

Ahmet Kural, olay günü Sıla ile birlikte ailesinin yanından döndüklerini ve alkol aldıklarını belirterek, Sıla ile Okan Can Yantır arasındaki ilişkiden dolayı kavganın çıktığını söyledi.

Sıla Ahmet Kural'ı aldattı mı? Aşk yaşadığı söylenen Okan Can Yantır kimdir? - Resim : 2

"BEN DE BELİMİ ÇARPTIM"

Ahmet Kural, Sıla ile yaşadıkları kavga sırasında kendisinin de yaralandığını iddia ederek, kavgayı şöyle anlattı: "Sıla ile benim ilişkim bittikten sonra Sıla'nın, Okan Can Yantır ile ilişkisi olmuş. Daha önce bunun doğru olup olmadığını sorduğumda çelişkili cevaplar vermişti. Olay günü tekrar sorduğumda ise bu ilişkiyi kabul etti. Bu sebeple kavga çıktı. Sıla'yı evden göndermek istedim ancak gitmedi. Birbirimizi kollarından tutup sarstık, defalarca yere düştük. Arbede sırasında ben de yaralandım, belimi çarptım ve iki gün boyunca kalkamadım. Ama şikâyetçi olmadım."

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi. 38 yaşındaki Okan Can Yantır, lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde tamamladı. Okan Can Yantır, aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi'nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de aldı. Dergi sektörünün tanınan simalarından olan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını attı. Birçok görev yapan Okan Can Yantır, bir süre GQ Türkiye Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmiştir.

Bir dönem Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı ve Çukur dizileriyle tanınan Dilan Çiçek Deniz ile beraberlik yaşayan Okan Can Yantır'ın Sıla ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

 SILA KİMDİR?

Sıla Gençoğlu, 17 Haziran 1980 tarihinde Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dünyaya gelmiştir. Önce İzmir'de ikamet eden ardından ise İstanbul'a taşınan Sıla, Bilgi Üniversitesi'nde aldığı caz eğitiminin ardından Kenan Doğulu'nun vokalistliğini yapmıştır.

2007'de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resmî Listesi'nde bir numara olan "...Dan Sonra" şarkısıyla çıkış yapan Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza (2009), Konuşmadığımız Şeyler Var (2010), Vaveyla (2012), Yeni Ay (2014) ve Mürekkep (2016) albümleriyle de liste başarılarını sürdürmeye devam etti.

Bu albümlerde yer alan "Sevişmeden Uyumayalım", "Acısa da Öldürmez", "Kafa", "Boş Yere", "Vaziyetler", "Yabancı" ve "Hediye" şarkıları da Türkiye'de liste başı oldu. Bunların yanı sıra "Yoruldum", "İmkânsız" ve "Zor Sevdiğimden" gibi diğer pek çok şarkısı da hit olarak ilk beşe girdi.

Şarkıcılığının yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıkan Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadır'la birlikte bestesini yaptı.

Ayrıca başka şarkıcılar için de birçok şarkı sözü yazdı. 2010'da Konuşmadığımız Şeyler Var ve 2014'te Yeni Ay ile birlikte Türkiye'de yılın en çok satan şarkıcısı oldu. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve yedi Kral Tv Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

  AHMET KURAL KİMDİR?

Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Emniyet Müdürü bir babanın oğlu olması dolayısıyla, babasının görev yeri Kütahya'da dünyaya gelen Ahmet Kural, konservatuvar eğitimi alan ablasının da etkisiyle oyuncu olmaya karar kılmış ve Selçuk Üniversitesi'nde Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirmiştir.

Bu eğitiminin ardından Bilkent Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan Ahmet Kural, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ise oyunculuk eğitimi almıştır.

Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Tiyatro çalışmaları sürerken Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve TRT'de yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda görünmeye başladı. Ardından Gazi adlı dizide başrol oynamaya başladı ancak rating'lerin düşük olması nedeniyle dizi 19. bölümden sonra yayından kaldırıldı. Aynı yıl içinde Güneşin Oğlu adlı sinema filminde Haluk Bilginer, Köksal Engür, Hümeyra ve Özgü Namal ile birlikte rol aldı. Ardından Ramazan Güzeldir adlı dizinin bir bölümünde oynadı.

2010 yılında Selçuk Aydemir'in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan İşler Güçler adlı dizinin başrollerini Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile paylaşmıştır. Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de Murat Cemcir'le baş rolleri paylaştı. 2014 yılının Ekim ve Kasım aylarında vizyona giren Oflu Hoca'nın Şifresi isimli filmde bir Bakanı canlandırmış, Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu adlı filmde de karga karakterinin seslendirmesini yapmıştır.

İlk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan Kardeş Payı dizisinin baş rolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı.

4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren ve 2015 yılının en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminin baş rollerini yine Murat Cemcir ile paylaşmıştır.

 

Sıla Ahmet Kural'ı aldattı mı? Aşk yaşadığı söylenen Okan Can Yantır kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.