Sil Baştan Kaynanam filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor?

Bugün vizyona giren yönetmenliğini Raşit Çelikezer'in üstlendiği Sil Baştan sinema severlerin bayılacağı filmlerden biridir. Başrollerini Alper Saldıran, Algı Eke ve Zeynep Eronat'ın yer aldığı Sil Baştan Kaynanam filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor?

Her hafta vizyona giren filmlerde bugün Sil Baştan Kaynanam filmi yer almaktadır. Romantik türündeki Sil Baştan Kaynanam filminde tanıdık yüzler yer alıyor. Yönetmenliğini Raşit Çelikezer'in üstlendiği filmin senaryosunu Barış Başar ele almıştır. Başrollerinde Alper Saldıran, Algı Eke ve  Zeynep Eronatîn yer aldığı Sil Baştan Kaynanam filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor?

Sil Baştan Kaynanam filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor?

SİL BAŞTAN KAYNANAM KONUSU

Sil Baştan Kaynanam, evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. İyi huylu bir gelin olan Ceylan, hafızasını kaybetmesiyle tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Ceylan, kayınvalidesinin kötü davranışlarından kurtulmaya çalışırken, kocası Ünal da annesi ve karısının arasını bulmaya çalışır. Ancak bu sırada Ünal kendisini ikisi tarafından ezilirken bulur.

SİL BAŞTAN KAYNANAM OYUNCU KADROSU

Zeynep Eronat

Asuman Dabak

Yeşim Dalgıçer

Ünal Yeter

Gökçe Özyol

Emir Sefa Yıldırım

Ömer Kurt

Barış Başar

Hakan Bulut

Irmak Aydın

Billur Yılmaz

Elif Melda Yılmaz

Derya Şenbacak

Yasemin Sümer

SİL BAŞTAN KAYNANAM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2 bin Sivaslı rol aldığı filmin çekimleri Sivasta gerçekleşti.

Sil Baştan Kaynanam filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.