Sikkim'de tansiyon yükseliyor!

Hindistan ile Çin askerlerinin ay başında sınırın farklı bölgelerindeki karşı karşıya gelmesinin ardından iki ülke de sınır bölgelerine ek güvenlik gücü konuşlandırdı. Hindistan ve Çin, sınır bölgesinde savunma amacıyla tahkimatlar gerçekleştirdi.

Times of India gazetesinde yer alan habere göre, Ladakh bölgesinin doğusunda ve Sikkim eyaletinde iki ülke askerlerinin karşı karşıya gelmesinden sonra gerilim yükseldi. Hindistan ve Çin, Ladakh'ta yer alan Demchok, Chumar, Daulat Beg Oldie, Galwan Vadisi ve Pangong Tso Gölü çevresine ek güvenlik gücü konuşlandırdı.

Sikkim'de tansiyon yükseliyor!

Çin askerleri, Galwan Vadisi'nde yaklaşık 100 çadır kurarken, Pangong Tso Gölü'ndeki devriye botlarının sayısını da artırdı. Her iki ülke de savunma amacıyla tahkimatlarını güçlendirmeyi sürdürüyor.

Sikkim'de tansiyon yükseliyor! ile ilgili etiketler Hindistan sikkim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.