Siirt'te güvenlik güçlerine hain saldırı: 1 korucu şehit

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Açılan saldırıda 1 korucu şehit oldu, 2 korucu ise yaralandı. Bölgede dün erken saatlerde 1 korucu daha şehit olmuştu.

Siiirt'in Eruh İlçesi'ne bağlı Akmeşe bölgesinde bugün gerçekleştirilen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan köy korucusu sayısı 2'ye çıktı, 2 korucu da yaralandı.

Eruh İlçesi Akmeşe bölgesinde öğlen saatlerinde çıkan ve 1 köy korucusunun şehit olduğu operasyon kapsamında gece saatlerinde, yeniden çatışma yaşandı. Çatışmada 1 köy korucusu daha şehit olurken, 2 köy korucu da yaralandı. Yaralı köy korucuları Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırak tedavi altına alındı. Devam eden çatışmalarda çok sayıda PKK'lının da öldürüldüğü belirtildi. Operasyon bölgesine Siirt'te bulunan 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan da takviye birliklerin gönderildiği öğrenildi.

Akmeşe köyü kırsalında dün akşam saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada 1 korucu şehit olmuştu.

Siirt'te güvenlik güçlerine hain saldırı: 1 korucu şehit ile ilgili etiketler Siirt Eruh terör PKK
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.