Siirt'te çaya düşen hemşire boğuldu, onu kurtarmak isteyen arkadaşı kayboldu

Siirt’in Pervari ilçesinde suya düşen sağlık çalışanını kurtarmaya çalışan meslektaşı birlikte akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan 2 hemşireden biri hayatını kaybetti, onu kurtarmak isteyen arkadaşı akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire H.T, ilçeye bağlı Beğendik beldesi yakınlarında arkadaşlarıyla piknik yaptığı sırada ayağının kayması sonucu Müküs Çayı'na düştü. Arkadaşını kurtarmak için suya giren hemşire E.G. de akıntıya kapıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların da desteğiyle yapılan çalışmada H.T. sudan çıkarıldı. H.T, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bölgeye sevk edilen jandarma, 112 Acil servis ve AFAD ve su altı arama ekipleri, E.G'yi arama çalışması başlattı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Siirt'te çaya düşen hemşire boğuldu, onu kurtarmak isteyen arkadaşı kayboldu ile ilgili etiketler Siirt hemşire kayıp boğulma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.