Siirt'te 5 büyüklüğünde deprem

Siirt'in Kurtalan ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 8.45'te meydana gelen deprem, Diyarbakır ve Batman gibi çevre illerde de hissedildi. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, "Siirt ve Kurtalan ilçe merkezinde hasar yok. Ekiplerin kırsalda araştırması sürüyor." açıklamasında bulundu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 8.45'te, 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Siirt'te 5 büyüklüğünde deprem

Depremin 20 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

"OLUMSUZ BİR İHBAR YOK"

AFAD'da yapılan açıklamada, "Kurtalan ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.1 büyüklüğünde açıklarken, depremin derinliği de 2.2 kilometre olarak ölçüldü.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU'DAN AÇIKLAMA

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ise "Siirt ve Kurtalan ilçe merkezinde hasar yok. Ekiplerin kırsalda araştırması sürüyor." açıklamasında bulundu.

Siirt'te 5 büyüklüğünde deprem ile ilgili etiketler deprem Siirt Kurtalan AFAD
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.