Siirt merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı

Siirt merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'nin 'Askeri mahrem yapılanmasına' yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında aktif görevde olanların da bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait CD'lere ve dijital materyale el koyuldu. 

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, örgütün 'askeri mahrem yapılanması' içinde faaliyet gösterdiği tespit edilen ve aralarında aktif görevdeki askeri personelin de bulunduğu şüphelilere yönelik Siirt merkezli Şanlıurfa, İzmir, Hakkari ve Amasya'da operasyon düzenlendi.

Eş zamanlı operasyonlarda 14 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait CD’lere ve çok sayıda dijital materyale el koyuldu. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor. (DHA)


Siirt merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı ile ilgili etiketler Siirt FETÖ Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.