Sihirli Annem'in oyuncusundan sevgilisine canlı yayında evlenme teklifi

Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümüne evlilik teklifi damga vurdu. Sihirli Annem dizisinde Kerem karakterini canlandıran Michele Cedolin, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de yarıştığı sırada sevgilisi İrem Doğan'a sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Canlı yayında ilginç ve duygusal anlar yaşandı.

Sihirli Annem dizisinde Kerem karakterini canlandıran 29 yaşındaki Michele Cedolin, atv ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı.

Sihirli Annem'in oyuncusundan sevgilisine canlı yayında evlenme teklifi

Yarışmaya erken veda eden Cedolin sevgilisine “Milyoner olamadım ama benimle evlenir misin?” diyerek evlilik teklifi yaptı.

Sihirli Annem'in oyuncusundan sevgilisine canlı yayında evlenme teklifi - Resim : 2

Bir dönemin fenomen dizisi Sihirli Annem’de canlandırdığı Kerem karakteriyle hafızalara kazınan Michele Cedolin, yarışmaya katıldı.

“MİLYONER OLAMADIM AMA…”

Yarışmaya erken veda eden Cedolin, stüdyodan ayrılmadan önce Kenan İmirzalıoğlu’na dönerek “Ben de bir soru sorabilir miyim?” dedi. Yerinden kalkan Cedolin, kendisini desteklemeye gelen ve seyirciler arasında oturan sevgilisi İrem Doğan’ın yanına giderek “Milyoner olamadım ama benimle evlenir misin?” diyerek herkesi şaşırttı.

Sihirli Annem'in oyuncusundan sevgilisine canlı yayında evlenme teklifi - Resim : 3

İrem Doğan ise sevgilisinin bu romantik teklifine “Evet” yanıtını verek Cedolin’e sarıldı.

“BENİM HEYECANIM BAŞKAYDI”

Kenan İmirzalıoğlu, stüdyoda yaşanan romantik anların ardından çifti stüdyonun ortasına çıkartarak tebrik etti. Yarışmadan bambaşka bir heyecan yaşadığını söyleyen yarışmacı Cedolin, "Soruları cevaplarken aslında benim heyecanım başkaydı" diyerek İmirzalıoğlu ile şakalaştı.

Sihirli Annem'in oyuncusundan sevgilisine canlı yayında evlenme teklifi - Resim : 4

AKADEMİSYENLİK YAPIYOR

Sihirli Annem dizisinde Kerem karakterini canlandıran Michele Cedolin İtalyan kökenlidir. Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olan Cedolin, doktora eğitimini de Galatasaray Üniversitesi’nde tamamladı. 29 yaşındaki Cedolin, şu an aynı üniversitede akademisyen olarak çalışıyor.

Sihirli Annem'in oyuncusundan sevgilisine canlı yayında evlenme teklifi - Resim : 5

 

Sihirli Annem'in oyuncusundan sevgilisine canlı yayında evlenme teklifi ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu canlı yayın sihirli annem Michele Cedolin evlenme teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.