Sihirli Annem'in Firuze'sini görenler tanıyamadı! Değişimi şoke etti! Diyet ve sporla 25 kilo verdi!

Bir dönemin efsaneleri arasında yer alan Sihirli Annem dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Süeda Çil, değişimiyle şoke etti. Sihirli Annem dizisinde Firuze karakterine hayat veren Çil, uyguladığı diyet ve spor ile tam 25 kilo verdi.

Ünlü oyuncu Süeda Çil, yıllardır setlerin aranılan oyuncularından biri... Rol aldığı Kaygısızlar, Çiçek Taksi, Selena, Sihirli Annem gibi dizilerle tanınan ünlü oyuncu Süeda Çil, fazla kilolarından nasıl kurtulduğunu anlattı:

"Hep kiloları ile kavgalı biriydim. Yapımcı ve yönetmenler, beni kilolarıyla barışık tatlı, tombik ev kadını rolleriyle ekranlara taşıdı. Yaşım 50 olduğunda bu durumdan rahatsız olup kolları sıvadım."

Sihirli Annem'in Firuze'sini görenler tanıyamadı! Değişimi şoke etti! Diyet ve sporla 25 kilo verdi!

"KİLOLARI İLE KAVGALI BİRİYDİM"

Diyet ve sporla 25 kilo veren Çil, 90'lı kilolardan 60'lı rakamlara indi. Çil, ani bir kararla nasıl kilo verdiğini de anlattı:

"Hep kiloları ile kavgalı biriydim. Konservatuvar yıllarımdan beri al-ver, al-ver ilişkisi sürüyordu kilolarımla aramda. İzleyici de beni hep kilolu bildi.

Yapımcı ve yönetmenler de kiloları ile barışık tatlı, tombiş ev kadını rolleri ile ekranlara taşıdı beni.

Sihirli Annem'in Firuze'sini görenler tanıyamadı! Değişimi şoke etti! Diyet ve sporla 25 kilo verdi! - Resim : 2

Yaşım 50 olduğunda bu durumdan rahatsız olmaya başladığımı hissettim. Artık başka roller oynamak, hayatta başka bir formda görünmek istediğimi fark ettim.

 Hatta özel hayatımdaki depremlerin de kilolu görünmekle ilgili olduğunu düşünmeye başladım. Hayatta hiçbir şey için geç değildir. 50 yaşımda kolları sıvadım.

Sihirli Annem'in Firuze'sini görenler tanıyamadı! Değişimi şoke etti! Diyet ve sporla 25 kilo verdi! - Resim : 3

İşe diyetle başladım, sonra spor. Bunu hayatımın parçası haline getirdim. Her verdiğim 1 kiloda büyük gelen bir elbisemi arkadaşlarıma dağıttım, kendime de masaj hediye ettim. Ve 25 kilo verdim. Olmak istediğim kilo ve bedende mutlu bir orta yaşlıyım."

 

 

 

Sihirli Annem'in Firuze'sini görenler tanıyamadı! Değişimi şoke etti! Diyet ve sporla 25 kilo verdi! ile ilgili etiketler sihirli annem firuze kilo kaybı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.