Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'in mutluluğu kısa sürdü... Caner Turp ile boşanıyorlar

Yayın hayatına 2013 yılında başlayan ve 7 sezon süren Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Ceren rolüyle hafızalara kazınan 28 yaşındaki oyuncu Gizem Güven, 1,5 yıl önce hayatını birleştirdiği Caner Turp ile boşanıyor. Çift kötü haberi sosyal medyadan yaptıkları ortak açıklama ile duyurdu.

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem, Selena, Leyla dizilerinin yıldızı Gizem Güven'in evliliği kısa sürdü. 2020 yılının Eylül ayında futbolcu Caner Turp ile İstanbul'da dünya evine giren Güven, eşiyle boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

10 yıllık ilişkilerini 2020 yılının Eylül ayında nikahla taçlandırmışlardı. Bir süredir ekranlardan ve gözlerden uzakta bir yaşam süren Güven, evliliğinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiğini duyurdu.

 Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'in mutluluğu kısa sürdü... Caner Turp ile boşanıyorlar

İŞTE SÜRPRİZ BOŞANMANIN NEDENİ

Güven kötü haberi şu sözlerle takipçileriyle paylaştı:

''Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Gizem Güven & Caner Turp''

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'in mutluluğu kısa sürdü... Caner Turp ile boşanıyorlar

 

 

 

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'in mutluluğu kısa sürdü... Caner Turp ile boşanıyorlar ile ilgili etiketler boşanma Sosyal Medya Instagram sihirli annem selena güzem güven caner turp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.