6 buçuk ayda tam 41 kilo verdi!

Bir dönemin fenomen dizisi Sihirli Annem'de canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı, 6 buçuk ayda tam 41 kilo verdi.

Damla Ersubaşı, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. 6.5 ayda 41 kilo veren genç oyuncunun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Kilolu olmam hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu. Doktora gittim; diyeti denedim, sporu denedim ama hiçbir şekilde kilo veremedim, vücudum yağ yakmıyordu. 90 kilogramdım, yüzde 45 yağ oranı vardı. Son çarem ameliyat olmaktı. Ameliyat sonrası 6.5 ayda 41 kilo verdim. Bu süreçte öncesi ve sonrasında psikolojik destek aldım.

6 buçuk ayda tam 41 kilo verdi!

KİLOMU KORUMAK ZORUNDAYIM

Bu süreçte kendinizi hazırlamak çok önemli. Ameliyat sonrası da 1-2 yıl çok zorlandım. Ameliyat olduktan sonra çok mutlu oldum. Şu an istediğim ve olmam gereken kilodayım. ‘Ben kiloyu verdim, istediğimi yiyebilirim’ diye birşey yok. Yoksa en başa dönerim, yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu korumak zorundayım.

6 buçuk ayda tam 41 kilo verdi! - Resim : 2

Ekmeği hayatımdan çıkardım, daha protein ağırlıklı besleniyorum. Hamur işi, makarna artık tercih etmiyorum. Tabii canımın istediği zamanlar oluyor ama yine de dikkat ediyorum."

 

6 buçuk ayda tam 41 kilo verdi! ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı kilolu zayıf son hali sihirli annem tuğçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.