Sihirli Annem için flaş karar! Damla Ersubaşı açıkladı...

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisi Exxen platformu için yeniden çekiliyor. Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu'nun başrolde olacağı dizide eski kadrodan kimse olmayacak. Konuyla ilgili Sihirli Annem oyuncuları da daha önce sosyal medyadan tepki göstermişti.

Kanal D’nin unutulmaz dizisi Sihirli Annem yeniden çekiliyor. Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen için yeniden çekilmeye başlanacak olan Sihirli Annem'in kadrosu sık sık gündem oluyor.

Sihirli Annem'in oyuncuları geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosunun tamamen değişmesine isyan etmişti. İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayımlamıştı.

Sihirli Annem için flaş karar! Damla Ersubaşı açıkladı...

Bu kararın ardından yeni oyuncuların isimleri açıklanmaya başlamış ve Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu'nun başrolde olduğu iddia edilmişti.

Sihirli Annem için flaş karar! Damla Ersubaşı açıkladı... - Resim : 2

Bazı haber sitelerinde Damla Ersubaşı, Gizem Güven ve Zeynep Özkaya'nın yeni ekipte de olacağı iddiaları yer almıştı. Damla Ersubaşı bu iddialara noktayı koydu.

Ersubaşı kendisine gelen bir soruya "Eski kadrodan kimse olmayacak. Yeni yola bu şekilde devam etme kararı almışlar biz de sosyal medyadan öğrenmiştik" dedi.

 

 

Sihirli Annem için flaş karar! Damla Ersubaşı açıkladı... ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı sihirli annem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.