Sihirli Annem ekranlara geri dönüyor! İşte yeni Betüş!

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem yeniden çekiliyor. Sihirli Annem dizisinde Betüş karakteri için ise Güldür Güldür Show'da oynayan Açelya Topaloğlu ile anlaşıldı.

Süreç Film'in Exxen adlı dijital platform için çekeceği Sihirli Annem dizisinin hazırlıkları sürüyor. Yılbaşında yayında olması planlanan 10'ar bölümden oluşacak 2 sezonluk projenin kadrosu şekillenmeye başladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gamze Özer'in yazdığı dizide Dudu'yu Nergis Kumbasar ve Perihan'ı Lale Başar'ın oynayacağı ortaya çıkmıştı.

Sihirli Annem ekranlara geri dönüyor! İşte yeni Betüş!

Dizinin daha önce İnci Türkay tarafından canlandırılan Betüş rolüne hayat verecek oyuncu da belli oldu. Güldür Güldür Show'da oynayan Açelya Topaloğlu fenomen dizinin yeni Betüş'ü oldu.

 Sihirli Annem ekranlara geri dönüyor! İşte yeni Betüş! - Resim : 2

 

Sihirli Annem ekranlara geri dönüyor! İşte yeni Betüş! ile ilgili etiketler dizi İnci Türkay sihirli annem Betüş açelya topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.