Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Attı! Görenler Gördüklerine İnanamadı! Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş!

Dizide Çilek rolünü canlandıran Zeynep Özkaya 22 yaşında geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sihirli annem dizisinden sonra İki Aile, Eyvah Halam, Altındağlı adlı dizilerde rol alan Zeynep Özkaya, lisede zorunlu eğitim olduğu için bir süre ekranlardan uzak kalması gerekti.

Dizide Çilek rolünü canlandıran Zeynep Özkaya 22 yaşında geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sihirli annem dizisinden sonra İki Aile, Eyvah Halam, Altındağlı adlı dizilerde rol alan Zeynep Özkaya, lisede zorunlu eğitim olduğu için bir süre ekranlardan uzak kalması gerekti.  Oyunculuğun yanında Youtuber da olan Özkaya, takipçilerine bol bol video paylaşımı yapıyor. Eğitimine devam eden oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesinde Çevre Mühendisliği bölümünü okuyor.

Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Attı! Görenler Gördüklerine İnanamadı! Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş!

Sevilisi İle Aşk Yaşıyor

Sevgilisi ile beraber aşk dolu paylaşımlar yapıyor. Sosyal medya üzerinden sevgilisi Oğul Can doğum gününü kutlayan Zeynep Özkaya, sık sık fotoğraf paylaşımı yapıyor. Doğum günü fotoğrafının altına, bugünün anlam ve önemini belirten bir post bırakıp yatıyorum. İyi ki doğdun sevgilim notunu düştü. Bu notu gören takipçileri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Attı! Görenler Gördüklerine İnanamadı! Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş! - Resim : 2

Bir Döneme Damga Vuran Sihirli Annem Dizisi

2003 ile 2012 yıllarında yayınlanan, senaryosunu Gamze Özer’in yaptığı çocuk ve fantastik türündeki dizi hayran kitlesi oluşturmuştu.  119 bölüm kanal D ekranlarında, 4 sezon Star TV ekranlarında yayınlanan dizi 2006 yılında sona erdi. İlk 4 sezon kanal D prodüksiyon, sonraki 5 sezon ise yapımcılığını Süreç Film üstlendi

5 yıl sonra ise yine Star T V ekranlarında yayınlanmaya başladı. 7 Sezon ekranlarda kalan dizi 2012 yılında 240. Bölümü ile ekranlara veda etti. Dizi yayınlandığı ilk iki sezonda 36 kez 1. Olarak rekor kırmıştı. Ayrıca Google de aranan Türk dizileri içinde ilk 10’a girmeyi başarmıştı.

Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Attı! Görenler Gördüklerine İnanamadı! Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş! - Resim : 3

2021 yılında Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen adlı platform da kızının isteği üzerine tekrar Sihirli Annem dizisi yayınlanmaya başladı. Ancak bu kez dizinin oyuncu kadrosu değişti. Farklı kişilerden oluşan ekip ile yeni yayın dönemine başladı.

Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Attı! Görenler Gördüklerine İnanamadı! Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş! ile ilgili etiketler çilek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.