Sihirli Annem dizisi ne zaman başlıyor? 2021 yeni sezon oyuncuları kimlerdir?

Sihirli Annem dizisinin 2021 versiyonu için geri sayım başladı. Yakın bir zamanda yeni kurulan Exxen dijital platformunda yayınlanacak Sihirli Annem dizisi iki sezon halinde izleyenlerle buluşacak. Sihirli Annem 2021 ne zaman başlıyor? Sihirli Annem yeni sezon oyuncuları kimlerdir?

Sihirli Annem dizisinin 2021 versiyonu için tüm hazırlıklar tamamlandı. Türk televizyonlarında bir döneme damgasını vurarak 7’den 70’e herkes tarafından yakından talip edilen Sihirli Annem dizisi yeni oyuncular Exxen dijital platformunda yayında olacak. Peki, Sihirli Annem yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak?

2021 yılında Exxen dijital platformu üzerinden yeni dizilere hazırlık yapan Acun Ilıcalı, sezonun ilk bombasını Sihirli Annem dizisiyle yapmayı planlıyor. Ünlü yapımcı ilk olarak bünyesine Sihirli Annem dizisi katarken yeni yarışmalar ve programlarında artık Exxen dijital platformundan yapılacağı da şimdiden iddia ediliyor.

SİHİRLİ ANNEM NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE YENİ SEZON OYUNCULARI...

Şimdilik Sihirli Annem dizisi kadrosunda iki oyuncu ön plana çıkarken bu isimlerin Nergis Kumsabar ve Lale Başar olacağı belirtildi. Daha öncesinde Sihirli Annem dizisinde Nevra Serezli’nin canlandırdığı Dudu karakterini Nergis Kumbasar’ın Gül Onat’ın oynadığı Perihan karakterini ise Lale Başar’ın devralacağı ifade edildi.

Sihirli Annem dizisi ne zaman başlıyor? 2021 yeni sezon oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler sihirli annem Sihirli Annem yeni sezon Sihirli Annem 2021 Sihirli Annem oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.