Sihirli Annem 2. bölüm izle!

Sihirli Annem 2. bölüm full izlenmek için yayında. 7 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda yayınlanan Sihirli Annem 2. bölüm tek parça halinde Exxen’de. Peki, Sihirli Annem nereden izlenir?

Sihirli Annem 2. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 7 Ocak gününde Exxen platformunda yayınlanan ve başrollerinde Açelya Topаloğlu ile Emre Altuğ’un oynadığı Sihirli Annem 2. son bölümü tek parça yine Exxen platformu üzerinden izlenebilecek.

SİHİRLİ ANNEM 2. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Acun Ilıcalı tarafından daha önceden açıklanan ve başrollerinde Açelya Topаloğlu ile Emre Altuğ’un yer aldığı Sihirli Annem dizisi 2. bölüm ile Exxen platformunda izleyenleri ile buluştu.

Sihirli Annem 2. bölüm izle!

Türkiye’nin uzunca bir süre gündeminde kalan dizilerinden biri olan Sihirli Annem’in yeni sezon bölümlerinin Exxen platformunda yayınlanacağı daha önceden Acun Ilıcalı tarafından açıklanmış ve büyük bir ses getirmişti.

Ilıcalı, küçük kızı Melisa’nın eski Sihirli Annem dizisini izlerken gördüğünü ve bunun üzerine diziyi yeniden çekmeye karar verdiğini söyleyerek sosyal medyadan büyük eleştiriler almıştı.

Çocuklarıyla "sıradan" bir yaşam süren Sadık'ın hayatı, Betüş'le tanışmasıyla hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde değişecek. Neden mi? Sadık ve çocukların bilmediği bir "sır" var. Betüş hem insan, hem de bir peri…

Sihirli Annem 2. bölüm izle! ile ilgili etiketler sihirli annem Sihirli Annem 2. bölüm Sihirli Annem son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.