SİHA ve İHA'lar Yunan ajanı korkuttu

Türkiye'nin ilk olarak Suriye rejiminin saldırıları karşısında sürü halinde kullandığı SİHA'lar karşısında Rusya'ya ait hava savunma sistemlerinin bile çaresiz kalmasının ardından önce Libya sonra da Dağlık Karabağ'da elde ettiği başarı Yunanistan'ın gözünü korkuttu. Eski Yunan ajanı Savvas Kalenderidis, "Karabağ'da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA'larının kurbanı olacağız." dedi.

Yunanistan İstihbarat Teşkilatının eski üyesi Savvas Kalenderidis, katıldığı bir televizyon programında Ermenistan'ın Azerbaycan karşısında Dağlık Karabağ'da uğradığı yenilgide Türk SİHA ve İHA'larının rolüne dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Kalenderidis, "Karabağ'da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA'larının kurbanı olacağız" ifadesini kullandı.

Türk SİHA'larının her hedefi vurduğuna dikkat çeken Kalenderidis, "Yunan hükümeti neden hiçbir şey yapmıyor. Daha neyi bekliyoruz. Yavaş yavaş Mavi Vatan bölgesinin Türkleşmesine doğru gidiyoruz." dedi.

SİHA ve İHA'lar Yunan ajanı korkuttu ile ilgili etiketler Yunanistan SİHA İHA Ermenistan Türkiye Savvas Kalenderidis yunan ajan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.