SİHA korkusu ambulansla intikal yaptırdı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerini hedef alan Esed rejimine karşı mücadelesini kararlılıkla yürütüyor. Rejime bağlı kuvvetler SİHA'ların saldırılarından korunmak için ambulansların içinde intikal gerçekleştiriyor.

TSK, Suriye Milli Ordusu (SMO) ve ılımlı muhalifler, son 24 saatte Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında, Astana anlaşmaları ve Soçi mutabakatını hiçe sayarak ilerleyen Beşşar Esed rejimi güçlerinden onlarca köyü geri aldı. 

İdlib'de devam eden operasyonlara damga vuran Silahsız İnsansız Hava Araçları (SİHA), bugüne kadar rejime ait yüzlerce hedefi imha etti. 

AMBULANSLA KAÇIYORLAR

Türk ordusunun sivillere ve sağlık çalışanlarına zarar vermeyeceğini bilen hainler, SİHA'ların saldırılarından kaçmak için ambulansların içinde seyahat ediyor. 

Dera'da olduklarını söyleyen askerlerin İdlib'e intikal ettikleri iddia edildi. Askerlerin, "Bu sabah zafer sabahı olacak. Esed'ın adamlarıyız." sloganları attıkları duyuldu. Görüntülerin devamında, sivil ambulansın yanı sıra çok sayıda sivil minibüsün de askerlerin intikali için kullanıldığı dikkati çekti.

SİHA korkusu ambulansla intikal yaptırdı

SİHA korkusu ambulansla intikal yaptırdı ile ilgili etiketler Suriye Esed asker ambulans Suriyeli İdlib
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.