Sigortalı çalışanlara eczaneden maske yok! Artık iş yerlerinden temin edilecek

İstanbul Eczacılar Odası, sigortalı çalışanların maskelerini artık eczanelerden değil, iş yerlerinden temin edebileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın eczanelerimizden ücretsiz maske talebinde bulunmamaları önemle rica olunur" denildi.

İstanbul Eczacı Odası'nın yaptığı açıklamaya göre, artık kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde sigortalı olarak çalışan vatandaşlar eczanelerden ücretsiz maske alamayacak.

Yapılan açıklamada bu kişilerin çalıştıkları kurumlardan maske temin edebileceği ifade edildi.

Sigortalı çalışanlara eczaneden maske yok! Artık iş yerlerinden temin edilecek

Yapılan açıklama şöyle:

"Eczanelerimizden ücretsiz maske dağıtımı esnasında yaşadığımız yoğunluğun azaltılması yönünde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni düzenlemeler yapılmıştır.

SSK'LILAR MASKELERİNİ İŞ YERLERİNDEN TEMİN EDECEK

Buna göre; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlarımız, eczanelerden dağıtılan ücretsiz maske sisteminden faydalanamayacaktır. Bu vatandaşlarımız, maskelerini çalıştıkları kurum ve iş yerlerinden temin edeceklerdir.

Bu kapsamda eczanelerimize gelecek vatandaşlarımızı bilgilendirmek için hazırladığımız afiş çalışmamız aşağıdadır."

Sigortalı çalışanlara eczaneden maske yok! Artık iş yerlerinden temin edilecek - Resim : 2

 

Sigortalı çalışanlara eczaneden maske yok! Artık iş yerlerinden temin edilecek ile ilgili etiketler İstanbul Eczane eczacı sigorta maske iş yeri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.