Sigorta parası almak için 6 yaşındaki oğlunu zehirledi: Babası her şeyi anlattı...

ABD'de bir annenin, sigorta ödemesi almak için oğluna yüksek miktarda kokain vererek zehirlediği iddia edildi. Vicdansız annenin, oğlu ölmeden bir ay önce sigorta şirketine giderek 100 bin dolar değerinde poliçe başvurusu yapması, tüm foyasını ortaya çıkardı.

ABD'nin Teksas eyaletinde Ashley Marks isimli bir anne, sigorta parası alabilmek için 6 yaşındaki çocuğunu zehirli miktarda metamfetamin ve kokain vererek öldürmekle suçlandı.

1 Nisan'da görülen duruşmada Harris County Bölge Savcılığı anneyi, sigorta ödemesi almak için oğlunu öldürmekle suçladı. İddiaya göre kadın, çocuğunu dedesinin bakımındayken ölmüş gibi göstermeye çalıştı. Mahkeme kayıtlarına göre olayın yaşandığı sırada çocuk ve kız kardeşi, 25 yaşındaki Marks'ın babası Adam'la birlikte yaşıyordu.

Sigorta parası almak için 6 yaşındaki oğlunu zehirledi: Babası her şeyi anlattı...

BABASININ BAKIMINDAYKEN ÖLMÜŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI

Avukat Gilbert Sawtelle, Marks'ın "çocuğu babasının bakımındayken ölmüş gibi göstermeye çalıştığını" savundu.

Otopsi sonucunda çocuğun kanında zehirli miktarda metamfetamin ve kokain tespit edildi.

Sigorta parası almak için 6 yaşındaki oğlunu zehirledi: Babası her şeyi anlattı... - Resim : 2

CANİ ANNE SİGORTA ÜZERİNE UZMANLAŞMIŞ 

Avukat, Marks'ın oğlu için vefatından yaklaşık bir ay önce her biri 50 bin dolar değerinde iki yaşam sigortası poliçesi almaya çalıştığını iddia etti. Marks ise iddiaları yalanlayarak bunların sigorta olduğunu bilmediğini, tasarruf planı olduğunu zannettiğini öne sürdü.

Ancak daha sonradan Marks'ın, Texas'ta yaşam sigortası üzerine uzmanlaşmış lisanslı bir sigorta çalışanı olduğu ortaya çıktı.

HASTA DEDE HERŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Adam Marks da kızının sigortaya ilişkin gerekli evrakları imzalaması için kendisini ikna etmeye çalıştığını öne sürdü. Ayrıca Adam, kızının eve gelerek çocuğa ilaç verdiğini, bir noktadan sonra çocuğun halüsinasyon görmeye başladığını söyledi.

Avukat, yaşam sigortasıyla ilgili konunun "Ölümün kazara yaşanmadığına ilişkin büyük bir ipucu verdiğini" belirtti. Duruşmada Marks cinayetle suçlanırken, kendisi için bir kefalet belirtilmedi.

Sigorta parası almak için 6 yaşındaki oğlunu zehirledi: Babası her şeyi anlattı... ile ilgili etiketler ABD kokain Ashley Marks Teksas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.