Signal uygulaması indir! WhatsApp alternatifi Signal nasıl kullanılır, ücretsiz mi?

WhatsApp’ın yeni gizlilik sözleşmesi sonrasında bir anda gündeme alternatif olarak gelen Signal uygulamasını indirmek için kullanıcılar aramalarına başladı. Elon Musk’ın önerisi ile bir anda ön planda yer alan Signal, Facebook’un App Store’de yer alan reklamına tepki gösterdi.

WhatsApp’ta son günlerde gündemde yer alan gizlilik sözleşmesi sonrasında alternatifleri değerlendiren kullanıcıların tercihlerinden biri de Signal uygulaması oldu. Birçok kullanıcı ise WhatsApp’ın yeni gizlilik sözleşmesini okumadan onay verince onlarda yavaş yavaş terk etmeye başladı.

Bu yaşananlar sonrasında birçok kullanıcı WhatsApp’ı akıllı cep telefonlarından silmeye başlarken alternatif uygulamalardan birisi de Signal oldu. Açık kaynaklı mesajlaşma uygulaması olan Signal, hem ülkemizde hem dünyada bir anda popülerlik kazanmaya başladı. Signal de son olarak Facebook'un yaptığı reklam hamlesine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Signal uygulaması indir! WhatsApp alternatifi Signal nasıl kullanılır, ücretsiz mi?

SİGNAL UYGULAMASI NEDİR?

Uçtan uca şifreleme ve mesajları ve kişileri korumak için kullanılan özellikler sayesinde Signal, WhatsApp ve Telegram'a kıyasla en güvenli mesajlaşma uygulamasıdır. Kullanımı tamamen ücretsiz ve oldukça pratik olan Signal, açık kaynaklı bir uygulamadır.

Signal uygulaması indir! WhatsApp alternatifi Signal nasıl kullanılır, ücretsiz mi? - Resim : 2

SİGNAL’İN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Signal, WhatsApp'ın sunduğu ve yoğun olarak kullandığımız tüm özelliklerini ve daha fazlasını kullanıcılarına sunmaktadır.

- Anlık mesajlaşma

- Grup sohbetleri

- Fotoğraf, video, ses ve belge gönderme

- Görüntülü arama

- Belirlenen süre içerisinde otomatik olarak kaybolan mesajlar

- Uygulama üzerinden ücretsiz SMS gönderme bunlardan birkaç tanesidir.

SİGNAL ANDROİD GOOGLE PLAY İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SİGNAL İOS APP STORE İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Signal uygulaması indir! WhatsApp alternatifi Signal nasıl kullanılır, ücretsiz mi? ile ilgili etiketler Signal Signal indir Signal Android indir Signal iOS indir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.