‘Sığınmacılar üzerinden iç savaş maksatlı faaliyetlere dikkat!’

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem'in yeni bölümünde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki gerilim, Türkiye’deki Suriyeliler tartışması, Karadeniz gezisine Nagehan Alçı'yı götüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki, Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu polemiği ve 9 Mayıs Zafer Bayramı'nda Putin'in verdiği mesajlar tartışıldı.

"İÇ SAVAŞ MAKSATLI FAALİYETLER OLABİLİR"

Metehan Demir, "Soylu-Özdağ tartışması tırmanan tansiyonun bir patlamasıydı, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Göçmenlerin bir bölümü Türk toplumu arasında huzursuzluk yaratmaya çalışıyor. Bu bize tartışmanın nasıl büyüdüğünü gösteriyor, kabul edilemeyecek görüntüler var. 25 yıl sonra acayip bir nüfus dengesiyle karşılaşabiliriz. Bir süre sonra göçmenlerin geriye dönme planlarının devreye sokulacağına inanıyorum. İyi ile kötü örneklerin aralarında bu işi provoke ederek iç savaş yaratmaya çalışanlara dikkat etmeliyiz. İç savaş maksatlı faaliyetler olabilir. Türkiye, Suriye sorunun çözümünde tek başına bırakılmıştır. Çözümü bizden başka kimse bulmaz ve bulamaz da.

"PUTİN'İN ŞARTLARININ ZELENSKİY'E Mİ, YOKSA BİDEN'A MI GTTİĞİ KONUSUNDA İDDİALAR VAR''

''Putin yola devam diyor. Bu savaş sadece Ukrayna ile değil, NATO ve ABD ile de olduğunu söylemesi çok dikkat çekiciydi. Putin Rusya'nın bu harekatı bir süre daha devam ettireceğinin sinyalini verdi. Bu yazı Rusya'nın istediği şartlar gerçekleşene kadar böyle geçirebiliriz. Bizim görmediğimiz perde arkası bir diplomasi var. Kiev-Moskova arasında diplomasi trafiği sürüyor. Putin'in gönderdiği şartların Zelenskiy'e mi, yoksa Biden'a mı gittiği konusunda iddialar var. Zelenskiy'nin kararlarını Biden ve NATO'ya sorduğuna dair bir kanı var." sözlerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘Sığınmacılar üzerinden iç savaş maksatlı faaliyetlere dikkat!’ ile ilgili etiketler Metehan Demir metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.