Sığınmacı tartışması canlı yayına damga vurdu: Mehmet Metiner stüdyoyu terk etti

Dün akşam KRT'deki canlı yayına Yeni Şafak gazetesi yazarı ve AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner ile TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan'ın tartışması damga vurdu. Sığınmacılar konusunda yaşanan tartışma sonrası Metiner stüdyoyu terk etti. Stüdyonun bir anda gerildiği tartışmada Metiner, programın moderatörüne de tepki gösterdi.

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner ile Sinan Oğan katıldıkları canlı yayında birbirine girdi. İki isim birbirlerine sert sözlerle yüklenirken, hakaretler havada uçuştu. Oğan'ın kendisi için 'Türkiye Türkçesinden bir haber' demesine sinirlenen Metiner, moderatör Seçil Özer'e tepki gösterdi. Özer'in müdahale etmemesine kızan Metiner, daha sonra stüdyoyu terk etti.

Mehmet Metiner-Sinan Oğan tartışması canlı yayına damga vurdu. KRT TV canlı yayınına katılan eski Ak Parti milletvekili Mehmet Metiner ile TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan arasında sığınmacılar konusunda sert tartışma çıktı.

ORTALIK BİR ANDA GERİLDİ

Tartışma bir anda karşılıkla hakaretlere dönüşünce ortam gerildi. Oğan'ın kendisi için 'Türkiye Türkçesinden bir haber' demesine sinirlenen Metiner, moderatör Seçil Özer'e tepki gösterdi.

Özer'in müdahale etmesi gerektiğini belirten Metiner, "Sizi rahatsız etmiyor mu? Saygısızlık bu" dedi.

Bir süre daha karşılıklı hakaretler devam ederken, AK Partili Metiner "Ben bu saygısızla aynı ortamda bulunmak istemiyorum" diyerek stüdyoyu terk etti.

 

Sığınmacı tartışması canlı yayına damga vurdu: Mehmet Metiner stüdyoyu terk etti ile ilgili etiketler Sinan Oğan canlı yayın Mehmet Metiner tartışma stüdyo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.