Sigara Fiyatları Zamlara Doymuyor! ÖTV Zammı Yetmedi Bir Güncelleme Daha Geldi! İşte yeni Fiyatlar

Sigara fiyatları zamlara doymuyor. Yılbaşında yapılan yüzde 47'lik ÖTV artışı sonrası '2022 Sigara fiyatları" araştırmaları da yapılmıştı. 29 Ocak itibariyle sigara zammı tekrar gündeme geldi. Phillip Morris olmak üzere BAT, JTI ve Imperial Tobacco sigara fiyalarını güncelledi. İşte 2022 sigara fiyatları listesi...

Sigara fiyatlarında artış bu yılbaşı yapılan yüzde 47'lik ÖTV zammı ile birlikte yaşanmıştı. Kullanıcılar "Sigaraya zam mı geldi, sigara fiyatları" gibi sorulara yoğun bir cevap arayışına girdiler. 4 Ocak 2022'de alınan sigara zammı kararı sonrası Phillip Morris olmak üzere birçok marka sigara fiyatlarında güncellemeye gitti.

Sigaraya sürpriz zam haberi ise 29 Ocak itibariyle geldi. 2022 sigara fiyatlarında yaşanan dalgalanma sonrası birçok kullanıcı da fiyat listelerini takip etmekte zorlandı. İşte 29 Ocak sigara fiyatları...

SİGARA FİYATLARINA ZAM GELDİ

Elektronik sigara da dahil olmak üzere paket sigara, paket tütünlere de bugünden itibaren fiyat artışı yaşandı. 2 Lira ile 2,5 lira arasında zam geldi.

Tact Güzellik'ten Biorezonans İle Sigara Bırakma - Fırsat Bu Fırsat

Paket sigara, paket tütün ve elektronik sigara fiyatlarına bugün itibariyle zam geldi. Kıbrıs Postası’nın edindiği bilgilere göre zamla birlikte, bazı markaların fiyatları 2 buçuk TL, bazı markaların fiyatları ise 2 TL arttı.

Paket sigaraların satış fiyatları 2 TL ila 2 buçuk TL arası artarken, paket tütün fiyatları ile elektronik sigara fiyatları 2 TL arttı. Bir süredir “beklemeye alınan” söz konusu zammın, Türk Lirası’nın döviz karşısındaki değer kaybından kaynaklandığı ifade ediliyor.

 

 

Sigara Fiyatları Zamlara Doymuyor! ÖTV Zammı Yetmedi Bir Güncelleme Daha Geldi! İşte yeni Fiyatlar ile ilgili etiketler sigara fiyatları sigara zam paket sigara zammı güncel sigara fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.