Sıfır ve ikinci el araçlarda ÖTV indirimi olacak mı?

Sıfır ve ikinci el araçlarda 2020 ÖTV indirimi olacak mı? Sıfır ve ikinci el araçlarda ÖTV indirimi yeniden gündem oldu. otomobil piyasasını yeniden hareketlendirme adına ÖTV indiriminin olup olmayacağı araştırılmakta.

Sıfır ve ikinci el araçlarda ÖTV indirimi yeniden gündeme geldi. Otomobil piyasasında ne zaman hareketlenme olacağını merak eden vatandaşlar ÖTV indiriminin olup olmayacağını sorgulamaya başladı. Bankaların kredi faiz oranlarını düşürmesi sonrasında sıfır ve ikinci el araçlarda ÖTV indirimi ne zaman gelecek?

Araç sahibi olmak isteyenler için ÖTV indirimini bekleyenler vatandaşlar ikinci el araç fiyatlarını da merakla bekliyor. 2020 ÖTV indirimi ne zaman olacak sorusuna cevap arayan vatandaşlar otomobil piyasasını yakından takip ediyor.

2020 ÖTV İNDİRİMİ NE ZAMAN OLACAK?

2020 ÖTV indiriminin bu senenin ortalarına doğru yapılacağı söylenmişti. Bu konuda henüz net bir açıklama yapılmazken resmi kaynaklardan gelecek son haberlere buradan ulaşabileceksiniz. Sektördeki uzmanlara göre sıfır ve ikinci el araçlarda otomobil piyasasını daha da hareketlendirme adına ÖTV indirimi yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sıfır ve ikinci el araçlarda ÖTV indirimi olacak mı? ile ilgili etiketler Sıfır araçlar İkinci el araçlar ÖTV indirimi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.