Sıfır kilometre araç fiyatları düştü! Dacia yeni aracını indirime ek kampanyalı fiyatı ile duyurdu! Son 1 gün!

ÖTV matrah düzenlemesinin ardından birçok araç modeline dev indirimler yansıtılırken bir indirim haberi de Dacia’dan geldi. Firma yeni aracını lansmana özel fiyatı ile duyurdu. İşte ayrıntılar…

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında uzun süredir yükselen grafiklerin kaydedilmesi, birçok sektörün de maliyetinin artmasına ve dolayısı ile de ürünlere yüksek oranlarda zamlar yansıtılmasına sebep oldu. Geçtiğimiz yılın son günlerinden bu yana devam eden ve bitmek bilmeyen bu zam döngüsü, gündelik hayat akışı içerisinde ihtiyaç duyulan temel ürünlerin fiyatlarına dahi ciddi oranda yansıyarak tüketicileri büyük bir geçim derdinin içerisine düşürdü.

Temel ihtiyaçlarını dahi yüksek oranlı zamlar sebebi ile ihtiyaçlarının altında satın almak durumunda kalan vatandaşlar, yeni dönemde araç sahibi olmak adına kurdukları hayallerin tamamını ertelemek durumunda kaldı. Yedek parçada maliyet artışının gözlenmesinin yanı sıra yeni dönemde artan çip krizinin etkisi ve diğer faktörlerin de varlığı ile fahiş rakamlara ulaşan araç fiyatları, piyasaları alt üst etti.

Uzun süredir kendi araçlarına sahip olmanın hayallerini kuran ancak yeni dönemin araç fiyatlarını karşılayacak güçleri bulunmayan vatandaşlar, bir süredir ÖTV indirimi konusunda büyük bir beklentiye girmiş ve yetkililere de bu taleplerini iletmişti. Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete’de yayınlanmış olan karar ile tüketicilere ÖTV matrah düzenlemesinin yapıldığını müjdeleyen yetkililerden sonra araç fiyatlarına 100 bin TL’ye kadar indirim yapıldığı görüldü. Bu durum tüketicileri yeni dönem zamlarından önce harekete geçirirken Dacia’dan da yeni aracına ilişkin önemli bir açıklama geldi.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Dacia, yeni aracını ÖTV indiriminden bağımsız olarak indirimli fiyatı ile satışa sunduğunu ve söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için son tarihin 30 Kasım olduğunu bildirdi.

DACIA’DAN LASMANA ÖZEL İNDİRİMLİ FİYAT!

Sıfır kilometre araç fiyatları düştü! Dacia yeni aracını indirime ek kampanyalı fiyatı ile duyurdu! Son 1 gün!

Resmi internet sitesi üzerinden yeni Jogger’ı tanıtan Dacia, aracın lansmana özel indirimli fiyatlardan satışa sunulacağını bildirdi. Aracın boş paketi için 545 bin TL’lik satış fiyatını duyuran Dacia, aksesuar seçimine göre fiyatın da değişeceğini ifade etti.

İNDİRİMLİ DACIA JOGGER NEREDEN SATIN ALINIR?

Dacia’nın lansmana özel indirimli Jogger modelini satın almak isteyen tüketicilerin, en yakın Renault bayisine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Sıfır kilometre araç fiyatları düştü! Dacia yeni aracını indirime ek kampanyalı fiyatı ile duyurdu! Son 1 gün! ile ilgili etiketler Dacia Kampanya ÖTV
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.