Sıfır Bir Adana 4.sezon 7.bölüm fragmanı izle!

Sıfır Bir Adana dizisinin 4.sezon 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Blu TV'de izleyicilerle buluşan dizi hayranlıkla izleniyor. Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatan dizinin yeni bölümü ise büyük bir heyecanla bekleniyor. İzleyiciler dizinin fragmanı büyük bir merakla araştırıyor. İşte Sıfır Bir Adana 4.sezon 7.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Sıfır Bir Adana 4.sezon 7.bölüm fragmanı izleyicilerle bulaştı. Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizi hayranlıkla izleniyor. Blu TV'de yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı ise büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte Sıfır Bir Adana 4.sezon 7.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Sıfır Bir Adana 4.sezon 7.bölüm fragmanı izle!

 SIFIR BİR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sıfır Bir 4. sezon 6. bölümde; Hürriyet mahallesine nizam getirmek isteyen Savaş ve ekibi yine aksiyon dolu bir bölümle karşımıza çıkıyor. Uyuşturucuya açtıkları savaş sonrasında babaların dikkatini ekip kan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde halüsinasyon görmeye başlayan Tümer doktora görünüyordu. Sürekli ilaç ve psikolojik destek alması gerekirken düşmanları tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü.

İntikam yemini eden Savaş ve ekibi, ne içerde ne dışarda kimseye rahat vermeyeceğinin, artık herkesin rahatının kaçacağının sinyalini verdi. İlk eylem olarak trafik ışıklarında bekleyen bir aracı kurşun yağmuruna dizdiler. İçerde de baş gardiyan Necip, sisteminin bozulması ve açığa çıkması korkusuyla yanıp tutuşuyor. Burak ve Cengo ise hala hayattalar ve bir gün baştaki kişiler olmanın hayalini kurmaya devam ediyorlar.

CİHANGİR CEYHAN
Blu TV'de yayınlanan S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'danın başrol oyuncularından Cihangir Ceyhan aslen Adana’lıdır ve yaşantısını memleketinde sürdürmektedir. Kamera Önü oyunculuk eğitimi almıştır. Özellikle dizide Cio "Ölme lan ve bakale seni pis ederim ha" replikleri ile büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Daha önce Yusuf isimli sinema filminde 2015 yılında Serdar karakteri ile rol almıştır.

YÖNETMEN KADRİ BERAN TAŞKIN
1987 yılında Diyarbakır’da doğan Kadri Beran Taşkın, 12 yaşında Adana’ya taşındı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Bölümü’nden mezun olduktan sonra bir süre İstanbul’da sektörde çeşitli görevler alan Taşkın, çok geçmeden özüne döndü ve kendisini Türkiye’nin en gerçekçi dizisini çekmeye adadı. Tüm büyük sanatçılar gibi evrensele, yerel üzerinden gitmeyi amaçlayan Taşkın’ın en büyük hayali, yaşadığı şehri, Adana’yı kendi üslubunca ele alan bir hikaye anlatmaktı. Bu hayali gerçek oldu ve S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA fenomeni doğdu.

 SAVAŞ SATIŞ
Kocaeli doğumlu Savaş Satış aslen Şanlıurfa’lıdır. Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrıca 5 yıl bu üniversitenin Drama Topluluğunda tiyatro eğitimi almıştır. Tümay Özokur Atölyesi’nde ise oyunculuk eğitimi alan Savaş Satış oyunculuk ile birlikte senarist olarak televizyon dünyasında yer almaktadır. 2015 yılında Keşanlı Ali Destanı isimli oyunda En İyi Erkek Oyuncu Komedi Ödülü’nün sahibi olmuştur. Sun Expres Adana uçusu reklam filmi ve Ertuğrul 1980 sinema filminde oynamıştır. Blu Tv ekranlarında internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana'da dizisinde Savaş karakterini canlandırmıştır.

BURAK ŞAHİN
25 Aralık 1984 tarihinde dünyaya gelen Burak Şahin, Blu TV'de yayınlanan Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinde Anafor karakterine hayat vermektedir. Anafor lakabıyla ekibe sonradan katılan, ve abilerinden sonra işi organize edendir... Savaş ve ekibinin zor zamanlarında mahalleyi kollayan ve olaylara bakış açısıyla alt devre olsada Hürriyet mahallesinin gelecekte abilerinden biridir.

ÖZGÜR MERİÇ
Adana Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Büyükşehir Belediye Tiyatro’sunda oyunculuk eğitimi almıştır. 1992 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da Özgür karakterini canlandırmaktadır. Dizide özellikle yazdığı ve ara ara okuduğu şiirler ile dizi severlerden tam not almıştır.

ONUR AKBAY
Blu TV'de yayınlanmakta olan S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da dizisi oyuncularından Onur Akbay Çukurova Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Aslen Diyarbakır’lı olan oyuncu Diyarbakır’da yetişmiş ve üniversite eğitimi için Adana’ya gitmiştir. Ardından yaşamını Adana’da sürdürmeye karar vermiştir. 10 yıldır fazladır Adana’da yaşamaktadır. Onur Akbay Sıfır Bir dizisinde Cihat Sarsılmaz karakterini canlandırmaktadır.

SIFIR BİR BLU TV'DEN NASIL İZLENİR?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 14.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

4. SEZONUYLA YAYINDA!
Yayınlandığı ilk platform olan Youtube'da izlenme rekorları kıran S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da, ilk üç sezonu ve yeni sezonuyla BluTV Özel Yapım'ı olarak yayın hayatını sürdürüyor.

Kadri Beran Taşkın'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosundaki isimler şöyle: Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin

Sıfır Bir Adana 4.sezon 7.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler sıfır bir adana 4.sezon 7bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.