Side'de havuzda iç içe köpük partisi: Tehlikenin geçmediğini unuttular!

Dünya pandemi ile boğuşurken yetişkinlerin henüz %33'ünün aşılandığı ve Delta varyantının yayılmaya başlamasının an meselesi olduğu Türkiye'nin popüler tatil beldesi Side'den tepki çeken görüntüler geldi. İddiaya göre bir otelde çekilen görüntülerde tatilciler iç içe havuzda köpük partisi yapıp dans ediyor. Görüntüler, yaşanan acıların unutulduğu yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Antalya Sidede bir otelde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Müzik eşliğinde yakın mesafede havuzda köpükle dans eden onlarca kişinin görüntüleri sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu.

https://streamable.com/e47y5c

1 TEMMUZ'DA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI KALDIRILMIŞTI

1 Temmuz'dan itibaren sokağa çıkma kısıtlamaların önemli ölçüde kaldırılmasının ardından uzmanlar vatandaşları maske mesafe gibi temel konulara dikkat etmelerini öneriyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI SOSYAL MESAFEYİ 2 METREYE ÇIKARDI

Ancak Antalya Side’de bir otelde çekildiği öne sürülen videoda köpük partisindeki sorumsuz tatilciler, iç içe görüntüleriyle tüm dünyaya büyük acılar yaşatan, bir çeşit SARS virüsü olan Covid-19 pandemisi sürecini unutmuş gibi davrandı.

Tehlikenin henüz geçmekten çok uzak olduğu yönüdeki uyarıları duymazlıktan gelen tatilcilere tepki yağdı.

Side'de havuzda iç içe köpük partisi: Tehlikenin geçmediğini unuttular! ile ilgili etiketler Side Parti Korona covid pandemi köpük havuz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.