Şiddetli yağış kaza getirdi: 6 kişi yaralandı

Tekirdağ'ı etkisi altına alan şiddetli yağış sonrasında kayganlaşan yolda kaza meydana geldi. Kontrolden çıkarak karşı şeride uçan otomobil iki araca çarparak takla attıktan sonra durabildi. Kazada 6 kişi yaralandı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Çevreyolu Maksi Kavşağı’nda meydana gelen kazada; S.E. idaresindeki 34 NTE 55 plakalı otomobil, sürücünün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride uçtu. Karşıya geçen araç, 06 DY 9947 ve 59 ADE 378 plakalı araçlara çarparak takla attıktan sonra durabildi.

Şiddetli yağış kaza getirdi: 6 kişi yaralandı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kısa sürede 112 sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerin araçtan çıkarttığı sürücü S.E. ile 06 DY 9947 plakalı aracın sürücüsü M.Ö, Tekirdağ Şehir Hastanesine sevk edildi.

Şiddetli yağış kaza getirdi: 6 kişi yaralandı - Resim : 2

Yaralanan 06 DY 9947 plakalı araçtaki A.Ö, Y.E.Ö, A.T. ve F.T. ise Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 6 yaralının da hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İHA

Şiddetli yağış kaza getirdi: 6 kişi yaralandı ile ilgili etiketler Tekirdağ Trafik kazası şiddetli yağış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.