Şiddetli lodosta can pazarı! İskele uçtu, tuğlalar savruldu! Saniye saniye kamerada...

Dün başlayan şiddetli lodos İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde olumsuzluklar yaşanmasına neden oldu. Çatılar uçup, saat kuleleri devrilirken Küçükçekmece'de inşaat işçilerinin üzerine iskele uçtu, tuğlalar rüzgarda savruldu. İşçilerin uçmamak için birbirine sarıldığı o zor anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'ndeki inşaat işçilerinin zor anlar yaşamasına neden oldu. 

İŞÇİLER UÇMAMAK İÇİN BİRBİRLERİNE SARILDI

Şiddetli lodos nedeniyle büyük tehlike atlatan inşaat işçileri, uçmamak için duvarların arkasına sığınıp, birbirlerine sarıldı.

İSKELE VE TUĞLALAR UÇTU

İşçilerin üzerinde çalıştığı iskele ve tuğlalar da rüzgara daha fazla dayanamayarak uçtu. İşçiler rüzgardan alt katlara inerek kurtulurken, yaşanan o zor anlar bir işçinin cep telefonunu kamerasına böyle yansıdı.

 

Şiddetli lodosta can pazarı! İskele uçtu, tuğlalar savruldu! Saniye saniye kamerada... - Resim : 4 

Şiddetli lodosta can pazarı! İskele uçtu, tuğlalar savruldu! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler İşçi Küçükçekmece İnşaat tuğla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.