Şiddet açıklamasıyla gündem olan Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri vites yaptı

Şarkıcı Kutsi'nin uğruna Feyza Çıpa ile 8 yıllık birlikteliğini sonlandırdığı eşi Sibel Ülker, dün sosyal medya hesabından yaptığı 'şiddet' açıklamasıyla gündem olmuştu. 1 yıldır çocukları ve kendisinin psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Sibel Ülker daha sonra geri vites yaptı. 'Şiddet' açıklamasıya gündem olan Sibel Ülker, ''Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır'' ifadelerini kullandı.

8 yıl birlikte olduğu Feyza Çıpa'dan "evliliğe hazır değilim" diyerek ayrılan şarkıcı Kutsi, Benim Adım Melek dizisinde birlikte rol aldığı çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile geçtiğimiz Mart ayında evlenmişti.

Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Kutsi ile Sibel Ülker, sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi. Sibel Ülker sosyal medya hesabından şiddete uğradını açıkladı.

 SİBEL ÜLKER'DEN ŞİDDET AÇIKLAMASI

Instagram hesabından sert bir açıklama yapan Sibel Ülker, şiddete uğradığını öne sürerek, "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım... Şu an söyleyeceğim tek şey bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu! Ve o maskelerinin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var.." ifadelerini kullandı.

Şiddet açıklamasıyla gündem olan Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri vites yaptı


Kutsi'nin konuyla ilgili sessizliğini korumasının ardından, Sibel Ülker yeni bir açıklamada bulundu. Söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Sibel Ülker yaptığı yeni paylaşımda şu ifadelere yer verdi:


"Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır. Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi'nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşanmadığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Konu zaten Kutsi ile evli olduğum için etraftan yapılan manipüle ve baskılarla alakalıdır. Yüzlerinde bir maskayle bana oyunculara taş çıkaran performans sergileyip arkamdan çevrilen işlerdir. Gizli olan Instagram sayfamdan yaptığım bu paylaşım böyle yorumlanarak yayımlanmasına ve gündemi meşgul etmesine üzgünüm"

Şiddet açıklamasıyla gündem olan Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri vites yaptı - Resim : 2

Şiddet açıklamasıyla gündem olan Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri vites yaptı ile ilgili etiketler Sosyal Medya kutsi feyza çıpa sibel ülker
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.