Sıcaklık rekoru kırıldı: Termometreler 49,1 dereceyi gördü

Türkiye genelinde sıcak hava etkili olurken sıcaklık rekoru kırıldı. Termometrelerin 49,1 dereceyi gördüğü Şırnak'ın Cizre ilçesi Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.

Şırnak'ın Cizre ilçesi bugün, Türkiye'nin en sıcak gününü yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ilçede 49.1 derece ölçülen hava sıcaklığı Türkiye'de bugüne kadar ölçülen en yüksek değer olarak kayıtlara geçti. 

Sıcaklık rekoru kırıldı: Termometreler 49,1 dereceyi gördü

Türkiye genelinde sıcak hava dalgası etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Şırnak'ın Cizre ilçesinde sıcaklık rekorunun kırıldığını bildirdi. İlçede gün içerisinde termometre 49.1 dereceyi gösterdi. 

Sıcaklık rekoru kırıldı: Termometreler 49,1 dereceyi gördü - Resim : 2

Türkiye'de ölçülmüş en yüksek sıcaklık rekoru 49 derece ile yine Cizre ilçesinde ölçüldü. vatandaşların nefes almakta zorlandığı ilçede bugün termometreler 49.1 dereceyi gösterdi. Cizre ilçesi, bugün yapılan ölçümlerle rekorunu 0.1 derece yükselterek 49.1 ile şu ana kadar Türkiye'de kaydedilen en yüksek sıcaklık değerine ulaştı. 

Sıcaklık rekoru kırıldı: Termometreler 49,1 dereceyi gördü ile ilgili etiketler Şırnak Cizre Rekor sıcaklık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.