Sıcaklık 8 derece birden düşecek

Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklıkları yağış alan bölgelerde 2 ila 8 derece azalacak. Marmara, Ege, Karadeniz bölgesinde sağanak yağış bekleniyor. Erzurum, Ardahan, Muş, Bitlis çevrelerinde ise karla karışık yağmur etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinden 6 Mart Cumartesi gününe ilişkin hava tahminleri açıklandı. Buna göre," Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege ( Muğla ve Denizli dışında), Karadeniz, Antalya, Osmaniye, Hatay, Eskişehir, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor." denildi.

Yağışların yağmur ve sağanak şeklinde olacağı yerlerin ise Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın, Düzce, Rize çevreleri ile Kastamonu ve Artvin'in kıyı kesimleri olduğu ifade edildi.

KAR YAĞIŞI OLACAK

Öte yandan yağışların Karadeniz’in iç kesimlerinde ve Erzurum, Ardahan, Muş, Bitlis çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bununla birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bununla birlikte Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ tehlikesi bulunuyor. Vatandaşların söz konusu hadiselere karşı dikkatli olmaları gerekiyor.

Sıcaklık 8 derece birden düşecek ile ilgili etiketler Meteoroloji Sağanak Yağış kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.