Sıcaklar vatandaşı çıldırttı... Çırılçıplak sokakta dolaştı!

Elbiselerini bir kenara atan ve çıplak bir şekilde sokakta dolaşan adamı görenler gözlerine inanamadı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde sıcaktan bunalan bir kişi soyunarak dakikalarca caddede dolaştı. Çırılçıplak adamı görenler ise gözlerine inanamadı.

Ödemiş ilçesinde yaşandı. Kentte hava sıcaklı 40 derecenin üzerine çıkınca sıcaktan bunalan bir adam, üzerinde ne varsa çıkarıp attı. İsmi öğrenilemeyen adam, daha sonrada kentin en işlek cadde ve sokaklarında dolaşmaya başladı.

VATANDAŞLAR ŞOKE OLDU

Elbiselerini bir kenara atan ve çıplak bir şekilde sokakta dolaşan adamı görenler ise gözlerine inanamadı. Dakikalarca trafikte dolaşan adamı ise bazı vatandaşlar cep telefonuna kaydetti. Çıplak vatandaşı o sırada devriye görevi yapan polisler gördü. Polisler, hemen apar topar adama müdahale etti. Adamın akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilirken, çevredeki esnaflar adama elbise vererek giydirdi. Adam, daha sonrada polis nezaretinde trene bindirilerek Bayındır'a gönderildi.

Sıcaklar vatandaşı çıldırttı... Çırılçıplak sokakta dolaştı! ile ilgili etiketler İzmir Sıcak adam soyundu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.