Sıcak Kafa'ya başka bir bakış: Asıl abuklar kimler?

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' Yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Klişe senaryolardan sıkılmadınız mı? Gelin bu hafta biraz kafa yakalım! Televizyon ve dijital alemde izleyiciyle tura çıkan Sunny, 'Ben Ne İzledim Şimdi?'nin yeni bölümünde Netflix’te yayınlan Türkiye’nin ilk distopik dizisiSıcak Kafayı enine boyuna inceledi.

Distopik hikayesiyle kafa yakan ‘Sıcak Kafa’, dil ve konuşma yoluyla yayılan gizemli salgının sırrını ortaya çıkarma mücadelesini anlatıyor. İnsanlığı ele geçiren virüsün kafa ile dilde yarattıklarını etkili görsel efektlerle izleyiciye sunmaya çalışıyor.

Sunny’nin kendine has üslubu ve eğlenceli yorumlarıyla ‘kafa yaktığı’ ‘Sıcak Kafa’ya bir de bu pencereden bakın!


‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ Yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Sıcak Kafa'ya başka bir bakış: Asıl abuklar kimler? ile ilgili etiketler Sıcak Kafa Netflix YouTube

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.