Sıcak Kafa Dizisi Konusu Nedir? Netflix Sıcak Kafa Oyuncuları Kimler?

Netflix Sıcak Kafa dizisi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. Apokaliptik bir dünyayı anlatan Sıcak Kafa dizisinin fragmanı da yayınlandı. Başrolünde Osman Sonant ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Sıcak Kafa dizisi Afşin Kum'un romanından uyarlanmıştır. Peki Sıcak Kafa dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Sıcak Kafa dizisi Netflix'te tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de yayınlanmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı sekiz bölümlük mini dizi Sıcak Kafa, iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşan bir salgını konu ediniyor. Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Sıcak Kafa'nın hikayesi distopik macera türünde. Peki Sıcak Kafa konusu nedir? Sıcak Kafa oyuncuları kimler?

SICAK KAFA KONUSU

Sıcak Kafa konusu Netflix tarafından açıklandı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa dizisinin konusu konuşmayla bulaşan ve abuklama adı verilen bir salgından kurtulan tek kişi dilbilimci Murat Siyavuş'u anlatıyor. Herkesten gizlediği bu gerçekle birlikte Murat Siyavuş saklandığı bölgeden kaçıyor ve İstanbul'un dehlizlerinde hastalığın ona bıraktığı miras olan sıcak kafa sırrının peşine düşüyor.

SICAK KAFA OYUNCULARI

2 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak Sıcak Kafa dizisinin oyuncuları Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Zerrin Sümer, Yetkin Dikinciler, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi, Cüneyt Uzunlar ve Haluk Bilginer yer alıyor.

İşte Sıcak Kafa fragmanı

 

Sıcak Kafa Dizisi Konusu Nedir? Netflix Sıcak Kafa Oyuncuları Kimler? ile ilgili etiketler Sıcak Kafa Dizisi Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.