Sıcak havadan bunalan kertenkeleye kapakla su içirdi! İşte yürekleri ısıtan o dakikalar...

Hakkari'de 'İnsanlık ölmemiş' dedirten bir olay yaşandı. Yüksekova ilçesinde yaşayan Emrah Sırrı isimli bir kişi yol kenarında bitkin halde bulduğu kertenkeleye su şişesinin kapağıyla su verdi. Yürekleri ısıtan o dakikalar cep telefonu kamerasıyla çekildi.

Türkiye'nin en sıcak illerinden olan Hakkari'de giderek havaların ısınması nedeniyle hayvanlar da bitkin düşüyor.

"SU İÇTİKTEN SONRA KENDİNE GELDİ"

Aşırı sıcaklıklar nedeniyle yol kenarında bitkin halde gördüğü kertenkeleye yaklaşan Emrah Sırrı isimli vatandaş, su kapağında kertenkeleye su verdi.

Sıcak havadan bunalan kertenkeleye kapakla su içirdi! İşte yürekleri ısıtan o dakikalar...

Kertenkeleye su içirme anını kameraya alan Sırrı, ’’Arkadaşım ile gezdiğimiz esnada yolun kenarında, sıcak havadan dolayı bitkin halde bir kertenkele gördüm. Hemen yaklaştım elimde su şişesi vardı. Bende kapağına biraz doldurup, verdim. Kertenkeleye yaklaştırdığımda hepsini içti. Su içtikten sonra kendine gelen kertenkele hızla bir şekilde uzaklaştı. Bu durum beni çok mutlu etti. Arkadaşım Yunus da o anı kameraya çekti. Tek isteğim insanların doğadaki hayvanlar konusunda hassas olmalarıdır" dedi.

Sıcak havadan bunalan kertenkeleye kapakla su içirdi! İşte yürekleri ısıtan o dakikalar... - Resim : 2

(İHA)

Sıcak havadan bunalan kertenkeleye kapakla su içirdi! İşte yürekleri ısıtan o dakikalar... ile ilgili etiketler Hakkari Sıcak Kertenkele su şişesi Kapak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.