‘ALTAN HAPİSTEYKEN ONU ALKIŞLATAN ADAMA, ÇIKTIĞINDA DA ARAMAK DÜŞER ELBETTE!…’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü canlı olarak SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tahliye edilen Ahmet Altan’a ‘geçmiş olsun’ telefonunu ve CHP’nin tutumunu masaya yatırdı.

ŞENER: CHP’Yİ BİR DÖNEM DÜŞMAN OLDUKLARI AHMET ALTAN’A SESLERİNİ ÇIKARTAMAZ HALE GETİRDİLER!

Nedim Şener, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ahmet Altan’ı aramasına ses çıkarmayan CHP’liler oldu. Tek bir tanesinden ses çıkmadı. CHP’liler ‘Balyoz ve Ergenekon davalarında biz sizi desteklediK. Silivri’ye geldik’ diyorlardı. ‘O kumpasın en önemli parçasıydı. Olmasaydı yapamazlardı’ diyeceğin Ahmet Altan’ı çıkardı. O ikna bütün Türkiye’nin sol liberallerinin içinde ‘Taraf’ isimli bir paçavrayı çıkardılar. Şöyle kıyaslama yapıyorlar; ‘Bu kişi gazetecilikle ilgili hatalarından değil, darbeden yargılandı. Eğer gazetecilik hataları yargılanma konusu olacaksa birçok gazetecinin geçmişe yönelik hataları var’. Sadece bir dönem Türkiye’nin en temel direk konularına ve vatansever insanlarına vurmak için sadece FETÖ tarafından finanse edilmiş gazeteyi Ahmet Altan ve Yasemin Çongar ABD’den getirdi ve buradan çıkartıldı. Çongar neden Milliyet gibi bir gazetenin Washington temsilciğini bırakır da ismi cismi belli olmayan bir gazeteye gelir? Ahmet Altan ile beraber bu projeyi kurdular. Ülkeye bir operasyon yapılacaktı ve En önemli rolü o yapacaktı. Amacının ne olduğunu gördük. Biz tutuklanırken ‘Gazetecilikten tutuklanmadılar’ diye manşet atılmıştı. Gazeteci olmak için o tarihlerde FETÖ tetikçisi olunması gerekiyormuş. Altan, Danıştay saldırısından Hrant Dink cinayetine kadar karartmadığın yalan kalmadı. Ahmet Altan, ‘Hrant Dink cinayetinin arkasında Ergenekon var’ diye bağırdı, Çongar ile bununla ilgili yalanı yazdılar ve tetikçilik yaptılar. Onlara ödül verildi. Adam hapse girip çıkar, sığ akıllılar ve saman kafalılar onu kahraman ve yazar zanneder. Dünyanın neresinde gazetecilerin bir gazeteci cinayetini karattığı vardır? Biz bunu yaşadık. FETÖ’cü gazeteler, Adem Yavuzaslan’dan tut Ahmet Altan’ın taraf gazetesine kadar bütün bu yalanları pazarladılar. Sadece şunu soralım; Böyle bir gazeteyi çıkardığın için pişman mısın? Yaptıkların için özeleştirin var mı? Hayır. Yargılandığın mahkemede hala ‘Ergenekon vardı. Balyoz da bir darbe planıydı.’ diyorsun. ‘Hırsızlar ile Ergenekoncular el ele verip bize operasyon yapıyorlar’ diyorsun. Bunları söyleyen adamı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arıyor. CHP’lileri ne hale getirdiler görüyor musunuz? Bir dönem düşman oldukları Ahmet Altan’a ses çıkaramaz hale getirdiler. Bunu Kılıçdaroğlu siyasetiyle yaptılar. Ben hala mücadele veriyorum. Attığınız iftiralar, söylediğiniz yalanlar yüzünüze çarpacak. Ancak iş işten geçmiş olacak. Ne partinizden, ne adını andığınız Atatürk’ten eser bırakacaklar sizin dimağınızda. Yusuf Alabarda’nın dediği gibi ‘Bu ülkenin tarlası çoktan sürüldü’… Ben gördüm nasıl sürüldüğünü, yapmayın dedim. Gün gelir seni Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan için alkışlatırlar böyle, maymuna çevirirler. Senin siyasi ihtirasının kurbanı olmayacak bu ülke.” sözlerini kullandı.

‘ALTAN HAPİSTEYKEN ONU ALKIŞLATAN ADAMA, ÇIKTIĞINDA DA ARAMAK DÜŞER ELBETTE!…’

YARAR: KILIÇDAROĞLU’NUN AHMET ALTAN’I ARAMASINA SESLERİNİ ÇIKARMADILAR!

Mete Yarar, “Kılıçdaroğlu’nun geçmişte Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili ‘Uçak inmeyen yere havalimanı neden yapıyorsunuz?’ demesini anlarım. O zamanki şartlarda bunu söylersin, 10 sene sonra bundan farklı söyleyebilirsin çünkü şartlar ve düşünceler gelişir. 1 ay önce ile 1 ay sonrasının söylemi değişir mi? Örneğin Ahmet Altan hikayesi. Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla hak ihlali nedeniyle tahliye edildi. İlk arayan Kılıçdaroğlu oldu. CHP’liler seslerini çıkarmadı. Onlar Balyoz-Ergenekon süreçlerinde karşı değiller miydi?" dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘ALTAN HAPİSTEYKEN ONU ALKIŞLATAN ADAMA, ÇIKTIĞINDA DA ARAMAK DÜŞER ELBETTE!…’ ile ilgili etiketler Memleket Aşkına Mete Yarar Nedim Şener Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Altan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.